lv
gVWuIPO3REi4ic9jtA0YwFuy9jqd5NGfGfRfiNK8
2359198

Labklājības ministrijas parlamentārais sekretārs būs Uzulnieks

Labklājības ministrijas parlamentārais sekretārs būs Uzulnieks

Labklājības ministra Ulda Auguļa (ZZS) birojā strādās aptuveni tie paši cilvēki, ar kuriem viņš sadarbojies jau iepriekšējās reizēs, piemēram, par parlamentāro sekretāru iecelts Reinis Uzulnieks.

Uzulnieks iepriekš bijis ministra padomnieks Labklājības (LM) un Satiksmes ministrijās (SM). Tāpat viņš bijis arī parlamentārais sekretārs LM.

Labklājības ministra komandu papildina arī biroja vadītājs Artūrs Neimanis, kurš savulaik jau bija Auguļa biroja vadītājs SM.

Par ministra padomnieku komunikācijas jautājumos iecelts VAS "Latvijas dzelzceļš" Mārketinga un komunikācijas projektu vadītājs Kaspars Magurs.

Savukārt ministra palīdze būs LM ierēdne Jana Grigorjana.

Savulaik "lsm.lv" vēstīja, ka tā ir Auguļa kādreizējās sievas Tatjanas meita, uz kuru krita aizdomas par kādas mašīnas lietošanu, kuru ministra ģimenei it kā esot izkārtojis par nodokļu mahinācijām aizdomās turētais Verners Lūsis.

Augulis jau divas reizes paspējis pabūt gan labklājības ministra, gan satiksmes ministra amatā.

MK uzdots izvērtēt priekšlikumus elektroenerģijas sadales tarifu mazināšanai

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija šodien uzdeva Ministru kabinetam (MK) izvērtēt "Apvienotā saraksta" (AS) priekšlikumus elektroenerģijas sadales tarifu mazināšanai.

Komisija uzdeva MK divu nedēļu laikā sniegt at...

Uz laiku slēgts autoceļa Stende-Lauciene-Mērsrags posms

Šodien, 19.septembrī, satiksmei slēgts valsts vietējā autoceļa Stende-Lauciene-Mērsrags (V1401) posms pie pagrieziena uz Garleni (21,25.- 21,30. km), informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Apbraukšana organizēta pa blakus esošajiem autoceļiem Vēži-Garl...

LFF futbola stadionu plāno būvēt ar AAE investora atbalstu

Latvijas Futbola federācija (LFF) nacionālo stadionu plāno būvēt ar Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) investora atbalstu, vēsta LFF.

LFF vadība kopā ar potenciālo investoru no AAE pagājušajā nedēļā Rīgas domē tikās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Vilni Ķirsi...



Komentāri