lv
xF1L7089x0JBEvIk81E3s1EOTxdD2HhXiTOpNTCb
2358794

Uz laiku slēgts autoceļa Stende-Lauciene-Mērsrags posms

Uz laiku slēgts autoceļa Stende-Lauciene-Mērsrags posms

Šodien, 19.septembrī, satiksmei slēgts valsts vietējā autoceļa Stende-Lauciene-Mērsrags (V1401) posms pie pagrieziena uz Garleni (21,25.- 21,30. km), informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Apbraukšana organizēta pa blakus esošajiem autoceļiem Vēži-Garlene, Talsi-Šķēde-Okte, Sārcene-Lauciene-Sabiles stacija atbilstoši pievienotajai shēmai.

Ceļš slēgts, jo bojātas caurtekas dēļ ceļa vidū ir izveidojies ceļa uzbēruma izskalojums.

Uz autoceļa Stende-Lauciene-Mērsrags posmā no Druķiem līdz krustojumam ar Grīvas ceļu (18,1.-30,7. km) tiek veikti seguma atjaunošanas darbi, kuru ietvaros bija paredzēts minēto caurteku iztīrīt, taču caurtekas bojājumi izrādījušies lielāki, kas arī izveidojis izskalojumu. Tuvākajā laikā tiks veikta caurtekas nomaiņa.

Kopš būvdarbu sākuma šā gada jūlijā 12 kilometru garumā jau ir veikta karstā asfalta profila labošana, tīrīti grāvji un caurtekas, uzpildītas ceļa nomales un veikta profilēšana vidēji 1,5m platumā. Teritorija ir attīrīta no krūmiem, atvasēm un kokiem ir izzāģēti sausie un liekie zari. Izbūvētas autobusa pasažieru platformas.

2024.gadā pabeigs dubultās virsmas apstrādi. Pasažieru autobusu platformām uzstādīs jaunas atkritumu urnas un soliņus.

Darbus veic SIA "VIA" un VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" par līgumsummu 1 371 344,51 eiro ar pievienotās vērtības nodokli. Būvuzraudzību nodrošina SIA "ACM Projekts". Darbus plānots pabeigt 2024.gadā vasarā.

LFF futbola stadionu plāno būvēt ar AAE investora atbalstu

Latvijas Futbola federācija (LFF) nacionālo stadionu plāno būvēt ar Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) investora atbalstu, vēsta LFF.

LFF vadība kopā ar potenciālo investoru no AAE pagājušajā nedēļā Rīgas domē tikās ar Rīgas domes priekšsēdētāju Vilni Ķirsi...

Arco Real Estate piesaistījis piecu miljonu eiro finansējumu no Lietuvas

Nekustamo īpašumu kompānija SIA "Arco Real Estate" piesaistījusi piecu miljonu eiro finansējumu no Lietuvas pūļa finansēšanas platformas "Profitus" projekta "Terramisu" īstenošanai Rīgā, Prūšu ielā, pauda "Arco Real Estate" speciālists Ģirts Jansons.

P...

Zināmas Latvijas basketbolistu pretinieces EČ kvalifikācijā (+VIDEO)

Latvijas sieviešu basketbola izlase 2025.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā tiksies ar Franciju, Izraēlu un Īriju, noskaidrojās otrdien Šveicē notikušajā izlozē.

Šīs izlases tika ielozētas kvalifikācijas E apakšgrupā.

Francijas basketbolistes izcīnīj...



Komentāri