lv
ewAGcgEjiv7ua8NIxwc4SKaXcutxcI9u3kOFU3Fd
2356534

Sprūds piedalīsies Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē Ramšteinā

Sprūds piedalīsies Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē Ramšteinā

Otrdien aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P) piedalīsies vienpadsmitajā Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksmē Ramšteinā, Vācijā.

Tā informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

Sanāksmes laikā tiks apspriesta esošā situācija Ukrainā un papildus militārā atbalsta sniegšana, lai turpinātu stiprināt Ukrainas militārās spējas un paātrinātu savas teritorijas atgūšanu.

Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksme apvieno vairāk nekā 50 valstis visā pasaulē, un tā tika izveidota ar mērķi kolektīvi atbalstīt Ukrainu, lai sniegtu atbalstu Ukrainas bruņotajiem spēkiem pēc Krievijas pilna mēroga karadarbības uzsākšanas Ukrainā.

Latvija turpina sniegt aktīvu militāro palīdzību Ukrainas bruņotajiem spēkiem.

Kopš kara sākuma Latvijas militārais atbalsts Ukrainai sasniedzis vairāk nekā 1% no Latvijas iekšzemes kopprodukta, ierindojot mūsu valsti Ukrainas atbalstītāju līderos pret iekšzemes kopproduktu.

Briškens prasa skaidrojumus par atceltajiem autobusu reisiem un Rail Baltica

Satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P) uzdevis Autotransporta direkcijai (ATD) sniegt paskaidrojumus saistībā ar regulāri atceltajiem reģionālajiem autobusu reisiem, kā arī pieprasījis "Rail Baltica" projekta ieviesējiem sniegt pilnu informāciju par p...

VARAM ministre Bērziņa: Rūpīgi jāizvērtē Rīgas pārvaldības modelis
Ja citu pašvaldību pārvaldīšanai ir pietiekoši ar vienu vietējo pašvaldības līmeni, tad Rīgā varētu runāt par diviem – Rīgu un Rīgu kopā ar Rīgas reģionu jeb Rīgas metropoli, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Vides aizsar...
Opozīcijai plāno atvēlēt trīs Saeimas komisijas vadību. Kuras tās būs?

Arī pēc izmaiņām valdošajā koalīcijā daļas Saeimas komisiju vadību plānots atvēlēt opozīcijas partijām - "Apvienotajam sarakstam" (AS) un Nacionālajai apvienībai (NA), vēsta Latvijas Televīzija.

Plānots, ka Rihards Kols (NA) turpinās vadīt Ārlietu komis...



Komentāri