lv
kOmkk3JfywH49hHe29qxlaPVm8kPJGfMPfaxtuGI
2356511

VARAM ministre Bērziņa: Rūpīgi jāizvērtē Rīgas pārvaldības modelis

VARAM ministre Bērziņa: Rūpīgi jāizvērtē Rīgas pārvaldības modelis
Ja citu pašvaldību pārvaldīšanai ir pietiekoši ar vienu vietējo pašvaldības līmeni, tad Rīgā varētu runāt par diviem – Rīgu un Rīgu kopā ar Rīgas reģionu jeb Rīgas metropoli, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa ("Jaunā Vienotība").
Opozīcijai plāno atvēlēt trīs Saeimas komisijas vadību. Kuras tās būs?

Arī pēc izmaiņām valdošajā koalīcijā daļas Saeimas komisiju vadību plānots atvēlēt opozīcijas partijām - "Apvienotajam sarakstam" (AS) un Nacionālajai apvienībai (NA), vēsta Latvijas Televīzija.

Plānots, ka Rihards Kols (NA) turpinās vadīt Ārlietu komis...

Rinkēvičs: Krievija veicina badu pasaulē

Krievija veicina badu pasaulē, lai panāktu pret to noteikto sankciju mīkstināšanu, uzsvēra Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš pirmdien kopā ar Igaunijas un Lietuvas prezidentiem tikās ar ANO ģenerālsekretāru Antoniu Gutērrešu.

Kā informēja vals...

Otrdien nedaudz pastiprināsies vējš un īslaicīgi līs. Toties - cik silts!

Otrdien Latviju no rietumiem sasniegs atmosfēras fronte un īslaicīgs lietus, gaidāmas arī vēja brāzmas, prognozē sinoptiķi.

Nokrišņi Kurzemē ieradīsies priekšpusdienā, valsts centrālajā daļā - pēcpusdienā, austrumos - vakarā. Vietām līs stipri, iespējam...



Komentāri