lv
xGCH1AkR41IhyXTM7X1B0ajQPLmC4MlpGxoG4pnq
2351959

Oktobrī notiks starptautisks ūdeņraža tematikai veltīts hakatons

Oktobrī notiks starptautisks ūdeņraža tematikai veltīts hakatons
No 6. līdz 8. oktobrim Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūtā (LU CFI), Ķengaraga ielā 8, sadarbībā ar vadošiem Latvijas uzņēmumiem un organizācijām, notiks starptautisks hakatons "Hydrogen X Future Hackathon", kas veltīts šobrīd aktuālajai ūdeņraža tematikai un atjaunīgajiem energoresursiem. Hakatona galvenā balva – 3000 EUR!
Izsolīs maksātnespējīgajam Ostas celtniekam piederošo nekustamo īpašumu

Paredzēts izsolīt maksātnespējīgajai būvfirmai SIA "Ostas celtnieks" piederošu nekustamo īpašumu, teikts maksātnespējas administratores Rudītes Klikučas paziņojumā oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsolē tiek pārdots nekustamais īpašums, kas at...

Pēc VDD rekomendācijas no 'Rail Baltica' būvniecības izslēgts Turcijas uzņēmumus
Turcijas uzņēmumu apvienība, ko veido kompānijas "IC İçtaş İnşaat Sanayi̇ ve Ti̇caret A.Ş." un "Doģuş İnşaat Ve Ti̇caret A.Ş.", ir apstrīdējusi izslēgšanu no konkursa Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB), tādēļ trases būvnieks vēl var arī mainīties, vēst...
LU zinātnieki pirmo reizi veikuši pētījumus Alpu ledājos

Augustā Latvijas Universitātes (LU) zinātnieki pirmo reizi veica pētījumus Alpu ledājos, lai noteiktu to biezumu un iekšējo struktūru, informēja LU Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultātes (ĢZZF) asociētais profesors Kristaps Lamsters.

Šī bija desmitā e...



Komentāri