lv
UxvN9oFyPrMDzwydhx4uYXEdL5uhGpJ8IIZEvlDw
2347544

Mamikins aizbēga uz Krieviju, Latvijā nesen savāca metāllūžņus (+VIDEO)

Mamikins aizbēga uz Krieviju, Latvijā nesen savāca metāllūžņus (+VIDEO)

Skandalozajam politiķim izdevās sastrīdēties ar Ušakovu un Ždanoku, tagad viņš mēģinās omulēties līdz Putinam.

Bijušais Eiropas Parlamenta deputāts no Latvijas Andrejs Mamikins pārcēlās uz dzīvi Krievijā un nodarbojas ar propagandas Z-šoviem. Viena no Telegram videoblogu ēterā, kuru vada arī bijušais Rīgas žurnālists Aleksejs Stefanovs, Mamikika kungs kritizēja Latviju un dusmīgi lamāja Ukrainas prezidentu Vladimiru Zeļenski. Mamikins nosauca Krievijas karu pret Ukrainu par "speciālo militāru operāciju".

Kā izteicās pats A. Mamikins, Latvijā viņš nevarēja atrast, kur likt lietā savus talantus. Izsūtījis vairāk nekā 300 darba pieteikumu, viņš nevarēja iegūt pat sētnieka vietu RNP uzņēmumā. “Lai pabarotu ģimeni,” bijušais deputāts un žurnālists bija spiests savākt nolietoto sadzīves tehniku ​​un nogādāt metāllūžņu savākšanas vietās.

A. Mamikins dzimis 1975. gadā Ļeņingradā, absolvējis Latvijas Universitāti, strādājis par žurnālistu dažādos krievu valodā iznākošajos izdevumos un televīzijas kanālos Latvijā. 2014. gadā viņš tika ievēlēts Eiropas Parlamentā pēc “Saskaņas” saraksta. 2020. gadā viņš kandidēja 13. Seima vēlēšanās no "Latvijas Krievu savienības", taču netika ievēlēts.

Deklarācijā Centrālajai vēlēšanu komisijai A.Mamikins norādīja, ka viņam ir nomā zeme Rīgā, viņam pieder vieglā automašīna Volkswagen un tādas pašas markas mikroautobuss, kā arī lietošanā automašīna BMW. Tāpat politiķis deklarējis divas parādsaistības par kopējo summu 125 538 eiro 27 centi.

Būdams Eiropas Parlamenta deputāts, A. Mamikins veica arī lobēšanas darbības pēc Irānas varas iestāžu pasūtījuma. Pēc mandāta beigām Eiropas Parlamentā A.Mamikins strādāja par palīgu deputātei no Igaunijas “Centra partijas” Janas Tomas, ar kuru kopā 2016.gadā viesojās Damaskā un tikās ar Sīrijas diktatoru Bašaru al Asadu.Pēc tam A. Mamikins kādu laiku ieņēma Nodarbinātības valsts dienesta sabiedrisko attiecību vadītāja amatu, taču tika atlaists.

Krišs Ziverts

Latvijas tenisisti Deivisa kausa mačā Honkongā gūst svarīgu uzvaru dubultspēlē
Roberts Štrombahs un Miķelis Lībietis svētdien viesos Honkongā uzvarēja dubultspēlē un uzlaboja Latvijas tenisa komandas izredzes gūt panākumu Deivisa kausa otrās pasaules grupas mačā. Latvieši mačā izvirzījās vadībā 2:1. 
Īsteni latviski! Āgenskalna tirgū šodien notiks Kartupeļu festivāls

Āgenskalna tirgū šodien no plkst.9 līdz 17 notiks rudens ražas svētkiem veltītais Kartupeļu festivāls, informēja pasākuma rīkotāji.

No visas Latvijas būs ieradušies kartupeļu tirgotāji ar dažādām kartupeļu šķirnēm, kafejnīcas būs sagatavojušas īpašus ka...

Rīga norisināsies starptautisks Precīzijas medicīnas tīklošanās forums

Rīgā 12.oktobrī un 13.oktobrī norisināsies starptautisks Precīzijas medicīnas tīklošanās forums, kurā tiksies vairāk nekā 50 eksperti, tostarp no Hārvarda universitātes, ASV, Rietumeiropas, Skandināvijas, Izraēlas un Baltijas, informēja foruma izpilddi...



Komentāri