lv
MEviZDJlt9tgMZl5qLhRQtLy5mdMLNk6e5jvMXQV
2343950

Šķēpmetēja Mūze-Sirmā startē Dimanta līgas finālposmā

Šķēpmetēja Mūze-Sirmā startē Dimanta līgas finālposmā

Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze-Sirmā šodien Jūdžinā, ASV, startēs Dimanta līgas vieglatlētikā finālposmā.

Sacensībās šķēpmešanā sievietēm sāksies plkst.21 pēc Latvijas laika.

No septiņām finālistēm Mūzei-Sirmajai ar 64,78 metriem ir trešais labākais rezultāts sezonā aiz japānietes Harukas Kitaguči un austrālietes Makenzijas Litlas, kuras 2023.gadā savos labākajos metienos šķēpu raidījušas attiecīgi 67,38 un 65,70 metru tālumā.

Sestdien finālposmā sacentīsies arī austriete Viktorija Hudsone (SB - 64,65 metri), lietuviete Liveta Jasjūnaite (61,57), amerikāniete Megija Melouna (64,04) un jaunzēlandiete Tori Pītersa (63,26).

Šajā sezonā Dimanta līgas posmos šķēpmetējas sacentās četras reizes, no kurām Mūze-Sirmā startēja divās Lozannā un Briselē, abās izcīnot trešās vietas. Pagājušajā nedēļā Briselē latviete sacensības noslēdza pēc pirmā metiena, saudzējot pasaules čempionātā traumēto paceles cīpslu.

Šosezon Dimanta līgā startēja arī šķēpmetējs Patriks Gailums un skrējēja Agate Caune.

LTV un KP pārrunās konkurenci reģionālo un sabiedriskā medija starpā

VSIA "Latvijas Televīzija" (LTV) otrdien tiksies ar Konkurences padomes pārstāvjiem, lai noskaidrotu padomes nostāju sabiedriskā medija un reģionālo mediju konkurences jautājumos, sacīja LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Priede.

LTV neesot skaidri saprota...

Ebreji: Geto un holokausta muzeja nodošana biedrībai ir signāls investoriem

Rīgas geto un Latvijas holokausta muzeja ēkas un zemes nodošana ebreju biedrības "Šamir" īpašumā ir "svarīgs signāls" ārvalstu sponsoriem par viņu ziedojumu uzticamību, vērtēja ebreju biedrības "Šamir" pārstāve Sanita Rībena.

Rīgas geto un holokausta mu...

LTV uzturēs vēlmi tuvināt sabiedrisko mediju budžeta apjomu Eiropas līmenim

VSIA "Latvijas Televīzija" (LTV) uzturēs vēlmi pakāpeniski tuvināt sabiedrisko mediju budžeta apjomu Eiropas līmenim, komentējot Finanšu ministrijas (FM) iebildumus pret sabiedriskā medija finansēšanas modelī iekļauto procentpunktu pieaugumu, sacīja LT...



Komentāri