lv
FAKATSEVx9TZ0oR8WwHUSQRYE6tSZbGh3EG2fMjX
2342924

Mūziķis Juris Sējāns par paštaisītām ģitārām «Menuetā» un pagrīdes studiju «Pērkonā»

Mūziķis Juris Sējāns par paštaisītām ģitārām «Menuetā» un pagrīdes studiju «Pērkonā»
Grupa "Menuets" ir mūsu roka mūzikas absolūtie klasiķi, Imanta Kalniņa "Dziesma, ar ko tu sāksies" uz mūžīgiem laikiem kļuvusi par "Menueta" neoficiālo himnu, ko daudzkārtīgi publika dziedājusi līdz, stāvot kājās. Šobrīd "Menuets" ir vecākā koncertējošā Latvijas grupa, šogad ar koncertiem atzīmē savus 55, tāpēc raidījumā "Daudz laimes, jubilār!" – viens no grupas dibinātājiem, basģitārists, saksofonists un vokālists Juris Sējāns, kas pats ir septembra jubilārs.
Valdību veidojošās partijas vienojušās, par ko Siliņa varēs atlaist ministru

Jaunā Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) varēs atlaist ministru par sankcijām pakļautu personu iekļaušanu lēmumu pieņemšanas procesā, liecina piektdien apstiprināto valdību veidojošo partiju parakstītais sadarbības līgums.

"Jaunās vienotības", "Progr...

Tenisists Štrombahs ar uzvaru sāk Latvijas maču Deivisa kausā pret Honkongu
Roberts Štrombahs sestdien Honkongā izcīnīja uzvaru pirmajā spēlē Latvijas tenisa komandas mačā Deivisa kausa otrajā pasaules grupā.
Gaisa temperatūra vietām Latvijā pazeminājusies līdz +2 grādiem

Sestdien plkst.6 gaisa temperatūra valstī bija no +2,6 grādiem Madonā un +2,8 grādiem Zosēnos līdz +11 grādiem Kolkā un vietām Rīgā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Saskaņā ar "Latvijas valsts ceļu" datie...



Komentāri