lv
MMBTSMIXmcfxrHjgdOjhI3r8KJxL50F1ackgZmMt
2341254

Krollis nāk uz maiņu, bet Spezia cieš kārtējo neveiksmi B sērijā

Krollis nāk uz maiņu, bet Spezia cieš kārtējo neveiksmi B sērijā

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Raimonds Krollis piektdien Itālijas B sērijas mačā devās uz maiņu, kamēr viņa pārstāvētā "Spezia" cieta zaudējumu.

Spēcijas futbolisti piektās kārtas spēlē viesos ar 0:1 (0:0) atzina "Venezia" pārākumu, pretiniekiem kļūstot par turnīra līderiem.

Vienīgie vārti tika gūti 57.minūtē, kad mājinieku rindās izcēlās savulaik Vācijas bundeslīgā spēlējušais Somijas izlases uzbrucējs Joels Pohjanpalo. Krollis mačā iesaistījās 79.minūtē.

Pirms mēneša "Spezia" venēciešus apturēja Itālijas kausa otrajā kārtā.

Latvieša pārstāvētā komanda ar vienu punktu četros mačos turnīra tabulā ieņem 18.vietu 20 komandu konkurencē. Trīs pēdējās vienības nākamajā sezonā spēlēs līgu zemāk.

"Spezia" komanda aizvadītajā sezonā cīņā par palikšanu A sērijā zaudēja "Verona" klubam un šosezon spēlē B sērijā.

Krollis Spēcijas kluba rindas papildināja janvārī un jau pirmajā mačā bija spēles pieteikumā, taču savu debiju, kļūstot par pirmo Latvijas futbolistu, kurš devies laukumā Itālijas A sērijā, piedzīvoja 5.februārī, kad mačā pret "Napoli" 76.minūtē devās uz maiņu.

Balcers Šveices čempionātā debitē ar 2 gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices augstākajā līgā (NL) debitēja ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, sekmējot Cīrihes "Lions" komandas uzvaru.

"Lions" savā laukumā ar rezultātu 7:3 (2:0, 3:1, 1:1) pārspēja ...

ĀM amatpersona: NB8 interesēs ir tāda drošības vide, kurā dominē uzticēšanās

Baltijas valstu un Ziemeļvalstu (NB8) interesēs ir tāda drošības vide, kurā dominē uzticēšanās, paredzamība un skaidri noteikumi, kurus visas valstis stingri ievēro, uzsvēra Ārlietu ministrijas (ĀM) Drošības politikas departamenta direktors Raimonds Oš...

Signe Bāliņa: Digitālā transformācija kā efektivitātes un produktivitātes pamats
Viens no būtiskākajiem priekšnoteikumiem Latvijas tālākai ekonomiskajai attīstībai un globālās konkurētspējas paaugstināšanai ir Eiropas digitālās desmitgades mērķu sasniegšana līdz 2030. gadam. Tas ir ambiciozs, bet izpildāms uzdevums, kura īstenošana...


Komentāri