lv
tERlOx6jD9xmUK3uw56OG2hbYbwEAfVv9yruxGdP
2338397

Apvienotais saraksts parādīs, ko nozīmē opozīcijas darbs - Tavars

Apvienotais saraksts parādīs, ko nozīmē opozīcijas darbs - Tavars

"Apvienotais saraksts" (AS), paliekot ārpus valdošās koalīcijas, parādīs, "ko nozīmē opozīcijas darbs", debatēs pirms balsojuma par Ministru prezidenta amata kandidātes Evikas Siliņas (JV) topošās valdības apstiprināšanas solījās AS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Edgars Tavars.

AS esot ļoti rūpīgi izvērtējis, no kādām pozīcijām var labāk un efektīvāk panākt to, ko partiju apvienība ir vēlētājiem solījusi. Pēc Tavara vārdiem, sarunas, kas bija par iepriekšējās koalīcijas saglabāšanu vai paplašināšanu, esot bijušas "pilnīgas un absolūtas pupu mizas". Viņa ieskatā, ''Jaunā vienotība'' (JV) veido vāju valsts drošību un arī vairākas ministrijas vājinošu valdību.

Tavars klāstīja, ka tādā valdībā AS nevarot piedalīties, jo AS izveidots, ''lai nedotu vaļu slēptiem un atklātiem Latvijas drošības grāvējiem''. ''Mēs atsakāmies no dalības šajā koalīcijā, jo Latvijas intereses un vērtības mums stāv pāri visam,'' paziņoja Tavars.

AS sola sekot līdzi jaunās valdības politikai veselības aprūpē un iekšējās un ārējās drošības jomā, rosinās jauktas vēlēšanu sistēmas ieviešanu un nāks klajā ar priekšlikumiem enerģētikā, uzņēmējdarbībā, eksportspējas veicināšanā, pauda politiķis.

Tavaram neesot kauns par AS ministru sniegumu demisionējušajā Krišjāņa Kariņa (JV) valdībā.

Noskaidroti taisnīgākie atalgojuma maksātāji Latvijā. Kuri tie ir?

Taisnīgākā atalgojuma maksātāji 2023.gadā ir VSIA "Latvijas valsts ceļi" un "DNB Bank ASA" Latvijas filiāle, informēja atalgojuma pētījumu un vadības konsultāciju uzņēmuma "Figure Baltic Advisory" pārstāvji.

Veidojot taisnīgo maksātāju topu, šogad īpaša...

Izstāde, kas jāredz. Rotko mākslas centrā rudens iesoļo keramikas zīmē
"Izcila Rotko centra izstāžu sezonas atklāšana", "Galvenajā lomā – keramika un tās autori", "Krāšņa, noslēpumaina, suģestējoša, formā iespaidīga un pārsteidzoša, saturā dziļpārdomas rosinoša", "Jāredz!". Tā aizvadītās nedēļas nogalē pēc Daugavpilī...
Raivis Dzintars: Ir izveidota bezprincipu koalīcija, pamati ir šķībi un ļengani

Kopš maija stiķētās koalīcijas pamati ir šķībi un ļengani, un ir izveidota bezprincipu koalīcija, debatēs pirms balsojuma par Ministru prezidenta amata kandidātes Evikas Siliņas (JV) topošās valdības apstiprināšanas uzsvēra "Nacionālās apvienības" (NA)...



Komentāri