lv
uDlU4mbLmnw9nN4wvYGr7zjsVH1Hq9QvUszxvedR
2338167

Raivis Dzintars: Ir izveidota bezprincipu koalīcija, pamati ir šķībi un ļengani

Raivis Dzintars: Ir izveidota bezprincipu koalīcija, pamati ir šķībi un ļengani

Kopš maija stiķētās koalīcijas pamati ir šķībi un ļengani, un ir izveidota bezprincipu koalīcija, debatēs pirms balsojuma par Ministru prezidenta amata kandidātes Evikas Siliņas (JV) topošās valdības apstiprināšanas uzsvēra "Nacionālās apvienības" (NA) līderis Raivis Dzintars.

Viņš prognozēja, ka ar knapu Saeimas vairākumu šodien tiks apstiprināts jauns Ministru kabinets. Taču pamati jaunajai koalīcijai esot stiķēti jau kopš maija sākuma, teica Dzintars, norādot, ka no sākuma tas tika slēpts, vēlāk noliegts, bet finiša taisnē NA līdera ieskatā atklātības ir bijis pārāk daudz.

Viņš uzskata, ka bezprincipu koalīcija, lai nostiprinātos, meklēja sev līdzīgos - "vajadzēja vēl kādu, kas kristu amatu un statusa kārdinājumā", teica Dzitars.

Pēc politiķa vārdiem, NA neļāva Latviju pārpludināt ar lēto darbaspēku no trešajām valstīm, neļāva stiprināt krievu valodas ietekmi un piespieda palielināt atbalstu ģimenēm ar bērniem. "Mums var piekrist vai nepiekrist, bet mums ir vērtības, ko nemainām īslaicīga izdevīguma vārdā", apgalvoja NA līderis.

Dzintars ir pārliecināts, ka šodien Saeima pieņems Latvijas nākotnei sliktu lēmumu.

Viņš atzīmēja, ka ir lepns par saviem kolēģiem no NA un "Apvienotā saraksta" (AS), kas pārliecības vārdā piedzīvošot individuāli lielus zaudējumus, bet, neskatoties uz tiem, ir pārliecinoši parādījuši, ka principi, pašcieņa un cieņa pret vēlētājiem ir vairāk vērta.

CL valsts apmaksātām analīzēn reģistrē jau oktobrim paredzētās kvotas ietvaros

Iedzīvotāji valsts apmaksāto pakalpojumu saņemšanai pierakstās "Centrālās laboratorijas" izveidotajā rindā, un jau pašreiz pacienti tiek reģistrēti oktobrim paredzētās kvotas ietvaros, informēja laboratorijas pārstāvji.

"Centrālā laboratorija" novērtē V...

Vairākos Latvijas reģionos esot konstatēta jaunā Covid varianta Eris izplatība

Notekūdeņu monitorings uzrāda jaunā Covid-19 varianta "Eris" izplatību Salaspilī, Jēkabpilī, Daugavpilī, Jelgavā, Talsos un Limbažos, informēja Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Ārējās komunikācijas nodaļas vadītāja Dita Arāja.

Latvijā ir konstatēts C...

Sešās pašvaldībās sāk izplatīties jaunais Covid-19 variants
Sešās Latvijas pašvaldībās ir konstatēts Covid-19 jaunais variants "Eris", kurš jau kopš vasaras izplatās arī citviet pasaulē, liecina notekūdeņu monitorings.


Komentāri