lv
ioAtBenyYFD28wtfFPmnXWL86M0CNypcdjFyoPHh
2330488

Noslēdzies OlyBet Sports Bar un LGF unikālais izaicinājums Izspēlē Latviju!

Noslēdzies OlyBet Sports Bar un LGF unikālais izaicinājums Izspēlē Latviju!

Vasaras beigām strauji tuvojoties, modernajā “Jūrmala Golf Club” kompleksā noslēdzies arī būtiskākais jaunais projekts Latvijā golfa dzīvē – “OlyBet Sports Bar” un Latvijas Golfa Federācijas (LGF) kopīgi izveidotā iniciatīva “Izspēlē Latviju”.

Tās ietvaros Latvijas golfa spēlētājiem bija iespējams tikt pie ceļazīmēm uz “DP World Tour Cazoo Open de France”, kas no 21. līdz 24.septembrim norisināsies leģendārajā Parīzes “Le Golf National” laukumā.

Trīs spēlētāji tika pie iespējas, par kādu sapņo daudzi amatieru golferi – doties laukumā un spēlēt vienā grupā ar pasaules tūres profesionāļiem viņu pirmsturnīra sagatavošanās raundā 20. septembrī. Tāpat bija sagādāts arī pārsteigums – izlozes kārtībā tika izlozēti vēl trīs laimīgie, kuriem tiks apmaksāta iespēja vērot pašas sacensībās klātienē skatītāju kārtā.

Uzvarētāji un laimīgie izlozē tika noskaidroti 10. septembrī. Noslēguma sacensības pulcēja kuplu spēlētāju un skatītāju skaitu. Par atmosfēru rūpējās “OlyBet Sports Bar” meitenes, izspēlējot dažādus konkursus ar iespēju tikt pie vērtīgām balvām.

Kulminācija bija uzvarētāju paziņošana un izloze. Sākotnēji bija paredzētas balvas tikai turnīra uzvarētājiem, tomēr neilgi pirms noslēguma pasākuma tika paziņots, ka vēl trīs laimīgajiem būs iespēja uz Parīzi doties arī kā skatītājiem. Vīriešu konkurencē triumfēja Reinis Miljons, bet sievietēm labākā izrādījās Aija Orniņa. Tikmēr izlozē kā trešā iespēju piedalīties “Cazoo Open de France Pro - Am” turnīrā ieguva arī Lidija Gavrilova.

Batņa gūst 2 vārtus Jukurit Somijas čempionāta spēlē; Tumānova JYP zaudējums

Latvijas centra uzbrucējs Oskars Batņa trešdien guva divus pirmos vārtus spēlē Mikeli "Jukurit" komandas uzvarā savā laukumā Somijas hokeja čempionāta mačā, bet aizsarga Mika Tumānova pārstāvētā Jiveskiles JYP cieta zaudējumu savā laukumā.

"Jukurit" māj...

'Dainis out' vai nē? LFF valde nav gatava diskutēt par Kazakeviča iespējamo atlaišanu
Latvijas Futbola federācija (LFF) otrdien izplatīja organizācijas prezidenta Vadima Ļašenko viedokli, ka šobrīd netiek izskatīta futbola izlases galvenā trenera Daiņa Kazakeviča iespējamā atbrīvošana. Arī vairāki LFF valdes locekļi portālam "Delfi...
Riteņbraucējs Pluto nākamsezon pārstāvēs citu Nīderlandes komandu

Latvijas riteņbraucējs Mārtiņš Pluto nākamsezon pārstāvēs citu Nīderlandes komandu.

No kontinentālā līmeņa vienības "Abloc" viņš pārcelsies uz tādā pašā līmenī startējošo "Beat".

25 gadus vecais Pluto jau no jaunatnes vecuma trenējās Nīderlandē.

Iepriek...



Komentāri