lv
uk7hct1s2dyh3vyMusWwAtHyn6fe6cOUlcIm6bgY
2329608

Zivrūpnieki cer uz pragmatisku sadarbību ar jauno zemkopības ministru

Zivrūpnieki cer uz pragmatisku sadarbību ar jauno zemkopības ministru

Zivrūpnieki cer, ka ar jauno zemkopības ministru varēs pragmatiski sastrādāties, komentējot Saeimas deputāta Armanda Krauzes (ZZS) kandidatūru zemkopības ministra amatam, aģentūrai LETA sacīja Latvijas Zivrūpnieku savienības (LZS) prezidents Jānis Endele.

Viņš piebilda, ka zivrūpnieki visus iepriekšējos gadus arī veidojuši labas un pragmatiskas attiecības ar Zemkopības ministrijas ierēdņiem un pakļautības organizācijām, tostarp Pārtikas un veterināro dienestu, Lauku atbalsta dienestu un citiem dienestiem. Tāpat atbildīgajos dienestos jau iezīmēti darbi arī nākamajam fondu periodam.

Viņš atgādināja, ka zivrūpniecība ir viena no aktīvākajām nozarēm gan eksporta tirgu apguvē, gan pašmāju aktivitātēs, popularizējot zivju ēdienus un Latvijas produkciju.

Jau ziņots, ka no parlamenta jaunveidojamās valdošās koalīcijas sadalītajiem 16 amatiem valdībā un Saeimā puse jeb astoņi tiks topošās premjeres pārstāvētajai JV, pieci - ZZS, bet trīs - "Progresīvajiem". Saeimas spīkera amatam ZZS virzīs Saeimas deputātu, kādreizējo Satversmes tiesas priekšsēdētāju Gunāru Kūtri.

LZS ir sabiedriska organizācija, kurā apvienojušies vadošie Latvijas zivrūpniecības uzņēmumi, kas ražo konservētu zivju produktus. Biedrība dibināta 2000.gadā, un tās sastāvā ir 13 Latvijas zivju pārstrādes nozares uzņēmumi. Biedrības galvenais uzdevums ir veicināt nozares dalībnieku intereses Latvijā un starptautiskā mērogā.

Rinkēvičs: Sabiedrību uztrauc tarifi, kredītmaksājumi, kadastrālās vērtības

Nākamā Ministru kabineta dinamisms ir jauno ministru pašu rokās, pēc tikšanās ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) žurnālistiem sacīja Valsts prezidents Edgards Rinkēvičs.

Viņa ieskatā, patlaban runāt par to, cik dinamiska vai mazāk dinamiska bū...

Mākslinieku savienības prezidents ar lielām cerībām raugās uz Loginu

Topošās kultūras ministres Agneses Loginas (P) darba gaitas liek "ar lielām cerībām" raudzīties uz viņas darbu jaunajā amatā, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Mākslinieku savienības (LMS) prezidents Igors Dobičins.

Dobičins atzīmēja, ka Rīgas...

Navaļnija fonda vadītāja aicina Baltiju pārskatīt liegumu automašīnām ar Krievijas numuriem
Krievijas opozicionāra Alekseja Navaļnija dibinātā Starptautiskā Korupcijas apkarošanas fonda vadītāja Marija Pevčiha trešdien paziņoja, ka nosūtījusi vēstules Latvijas, Lietuvas un Igaunijas varasiestādēm, lūdzot pārskatīt aizliegumu iebraukt automašī...


Komentāri