lv
KSrwdS6mtuBOkjq5WWM3y5o0IhonaJNMms5x9oCP
2328498

Dzejniece Daina Sirmā: Nez no kurienes pēc 35 gadiem atgriezās vēlme un spēja rakstīt

Dzejniece Daina Sirmā: Nez no kurienes pēc 35 gadiem atgriezās vēlme un spēja rakstīt
Pirmie dzejnieces Dainas Sirmās dzejoļi tapa, viņai esot vēl vidusskolā un vēlāk arī studiju laikā, un pirmais viņas dzejolis tika publicēts jau 1977. gadā, bet tad sekoja 35 gadus ilga pauze. Tikai 50 gadu vecumā viņa atgriezās pie dzejas. Nez no kurienes pēkšņi bija atgriezusies vēlme un spēja rakstīt, dzejniece stāstīja Latvijas Radio 3 "Klasika" raidījumā "Dzejas dienu laiks".
Dzeja kā ogļskābā gāze – jaunās mākslinieces Vaidas Voveres radošās izpausmes
"Es noteikti redzu, ka mana mūzika ir ne tik ļoti tikai mūzika, kā kaut kas audiāls, vizuāls, kā kaut kas, kas iet plašumā," par savu radošumu Latvijas Radio raidījumā "Kultūras rondo" stāsta Rīgas Doma kora skolas Mūziklu nodaļas absolvente Vaida Vove...
Valsts kancelejai jāsagatavo konkrēti priekšlikumi birokrātijas mazināšanai

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija trešdien uzdeva Valsts kancelejai (VK) līdz oktobrim sagatavot konkrētus priekšlikumus birokrātijas mazināšanai, informē komisija.

Priekšlikumi jāsagatavo līdz 13.oktobrim.

Saeimas Valsts pārvaldes un paš...

«Neesmu supermens - 1 dienā neatrisināšu daudzās veselības nozares problēmas»

Veselības ministra amatam nominētais "Jaunās vienotības" (JV) politiķis, gastroenterologs Hosams Abu Meri ir "apņēmības pilns gādāt par veselības pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem", ja tiks apstiprinās amatā.

Kā izteicās politiķis, viņš "nav superme...



Komentāri