lv
9NvgDUkq5jcM9C5RaELJbra4YFxAN2YYymwMYcub
2328486

Dzeja kā ogļskābā gāze – jaunās mākslinieces Vaidas Voveres radošās izpausmes

Dzeja kā ogļskābā gāze – jaunās mākslinieces Vaidas Voveres radošās izpausmes
"Es noteikti redzu, ka mana mūzika ir ne tik ļoti tikai mūzika, kā kaut kas audiāls, vizuāls, kā kaut kas, kas iet plašumā," par savu radošumu Latvijas Radio raidījumā "Kultūras rondo" stāsta Rīgas Doma kora skolas Mūziklu nodaļas absolvente Vaida Vovere. Vēl studiju laikā iepazīta Baibas lomā Kārļa Lāča mūziklā "Pūt, vējiņi!", nesen Vaida sevi pieteikusi ar mūzikas un dzejas koncertu "Vārsmas", kas apvieno mākslinieces dažādos talantus.
Valsts kancelejai jāsagatavo konkrēti priekšlikumi birokrātijas mazināšanai

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija trešdien uzdeva Valsts kancelejai (VK) līdz oktobrim sagatavot konkrētus priekšlikumus birokrātijas mazināšanai, informē komisija.

Priekšlikumi jāsagatavo līdz 13.oktobrim.

Saeimas Valsts pārvaldes un paš...

«Neesmu supermens - 1 dienā neatrisināšu daudzās veselības nozares problēmas»

Veselības ministra amatam nominētais "Jaunās vienotības" (JV) politiķis, gastroenterologs Hosams Abu Meri ir "apņēmības pilns gādāt par veselības pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem", ja tiks apstiprinās amatā.

Kā izteicās politiķis, viņš "nav superme...

Prezidents Rinkēvičs: Jaunajai valdībai jāsāk strādāt pēc iespējas ātrāk

Lai kādas būt peripetijas vai drāmas ap Ministru kabineta izvedi, jaunajai valdībai jāsāk strādāt pēc iespējas ātrāk, šādu nostāju pauda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš šodien tikās ar demisionējušo premjeru Krišjāni Kariņu.

Pirms tam Rinkēvičs...



Komentāri