lv
e5yX9QVb8MzJrdlQKhD1jIeV7pfL2XI9NwrXYc4e
2323809

Trešdiena Latvijā būs siltākais 13.septembris novērojumu vēsturē

Trešdiena Latvijā būs siltākais 13.septembris novērojumu vēsturē

Trešdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +23..+27 grādiem, vietām Kurzemē un piekrastē maksimālā temperatūra būs ap +20 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Sagaidāms, ka trešdiena kļūs par siltāko 13.septembri Latvijas meteoroloģisko novērojumu vēsturē.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem līdz šim augstākā gaisa temperatūra, kas valstī reģistrēta šajā datumā, ir +25,6 grādi 1955.gadā Daugavpilī.

Mākoņu daudzums galvenokārt būs neliels, valsts rietumu un centrālajā daļā vietām iespējams īslaicīgs lietus un pērkona negaiss. Naktī un no rīta dažviet būs migla. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš, Kurzemē - lēns mainīga virziena vējš.

Minimālā gaisa temperatūra tuvākajā naktī būs +11..+16 grādi.

Rīgā trešdien gaidāms pārsvarā sauss un saulains laiks, pūtīs lēns dienvidu vējš, gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +16 grādiem un dienā sasniegs +26 grādus.

Saeimu brīdina par EURIBOR likmju kāpuma radītajiem riskiem kredītņēmējiem

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) nosūtījusi vēstuli Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai, lai vērstu likumdevēju uzmanību EURIBOR likmju kāpumam un kredītņēmēju izmaksu pieaugumam.

LBAS vērš uzmanību uz ...

Vidusslānis Latvijā? Noskaidrots, kā jūtas paši valsts iedzīvotāji

Latvijā 41% iedzīvotāju finansiālā ziņā jūtas piederīgi vidusslānim, kamēr 2% iedzīvotāju pieskaita sevi turīgajam slānim, informēja "Swedbank" pārstāvji, atsaucoties uz "Swedbank" Finanšu institūta aptaujas datiem.

Salīdzinājumā ar 2019.gadu respondent...

Skolotāju faktiskais atalgojums Latvijā ir zemāks nekā citās OECD valstīs

Starp Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) valstīm Latvijai ir viens no straujākā skolotāju faktiskā atalgojuma pieauguma rādītājiem, tomēr tā ir zemāka nekā OECD valstīs vidēji, izriet no OECD ikgadējā pārskata "Īsumā par izglītīb...



Komentāri