lv
UDdpGLipQ6G3ELgJ2kv0BKVPnCTkwx5RHuTPK4TB
2321898

LU izsolē piedāvās trīs nekustamos īpašumus Rīgā

LU izsolē piedāvās trīs nekustamos īpašumus Rīgā

Latvijas Universitāte (LU) izsolē mēģinās pārdot nekustamos īpašumus Rātsupītes ielā 6C, Gobas ielā 18A un nekustamo īpašumu pie Hapaka grāvja Rīgā, liecina augstskolas sniegtā informācija.

Nekustamo īpašumu pie Hapaka grāvja universitāte mēģinās pārdot atkārtoti. Tā zemesgabala kopējā platība ir 58 700 kvadrātmetri. Izsolē tā sākuma cena noteikta 92 988 eiro.

Atkārtoti izsolē tiks izlikts arī nekustamais īpašums Gobas ielā 18A, Rīgā, kas sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 5700 kvadrātmetri. Izsolē tā sākuma cena noteikta 66 309,60 eiro.

Tāpat izsolē tiks izlikts nekustamais īpašums Rātsupītes ielā 6C, Rīgā. Tā zemesgabala kopējā platība ir 7343 kvadrātmetri. Kā sākuma cena noteikta 45 026 eiro.

Solīšana par visiem trim nekustamajiem īpašumiem noslēgsies 12.oktobrī.

Nekustamā īpašuma nosolītājam sava piedāvātā cena, atrēķinot iemaksāto nodrošinājuma naudu, būs jāsamaksā 60 dienu laikā pēc pirkuma līguma abpusējas parakstīšanas.

Pasažieru vilciens apdrošinās vilcienus. Arī tos, kuri tā arī vēl nebrauc

AS "Pasažieru vilciens" izsludinājis iepirkumu par dīzeļvilcienu un jauno "Škoda" elektrovilcienu apdrošināšanu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iepirkums ir sadalīts divās daļās - viena no tām ir par dīzeļvilcienu apdrošināš...

Inčupes apkaimes iedzīvotāji grib pieejamu dzelzceļa staciju

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Inčupes apkaimes iedzīvotājiem pieejamas dzelzceļa stacijas nodrošināšanu.

Kā iniciatīvas pārstāve norādīta Dzintra Buša. Viņa uzsver, ka Saulkrastu iedzīvotāju ērtībai un pieejama...

Armija sniegs papildu atbalstu uz Latvijas robežas ar Baltkrieviju, saka Mūrniece
Jau šobrīd Nacionālie bruņotie spēki ir palielinājuši atbalstu Valsts robežsardzei uz Latvijas robežas ar Baltkrieviju, taču paredzēts to palielināt vēl vairāk, otrdien Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja aizsardzības ministre Ināra M...


Komentāri