lv
ENeZ5rghtUMbS5vxJEQ9x7m2JMgz08A8YvMqUSu1
2318397

Mārcis Kūlis: «Latvija pārvēršas par rašistānas sādžu ar viņu gopņiku likumiem»

Mārcis Kūlis: «Latvija pārvēršas par rašistānas sādžu ar viņu gopņiku likumiem»

Slavenais klarnetists izteicās par atbalstu reperim, pret kuru tika ierosināta lieta.

Konflikts ar spēka pielietošanu, kurā bija iesaistīts slavenais latviešu reperis, izraisīja mūziķu solidaritātes reakciju. Bijušais Rīgas domes deputāts, "Konservatīvo" partijas biedrs, klarnetists Mārcis Kūlis, nežēloja asus vārdus Gacho atbalstam.

"Latvija pārvēršas par rašistānas sādžu ar viņu gopņiku likumiem. RU pilsonis apvaino un provocē GACHO..." - savā Twitter kontā “Stop Russians” rakstīja mūziķis.

"Saruna notiek okupantu valodā, jo to atļauj @Jekaba11 PROrašistu deputātu izpratne par deputāta zvērestu un Satversmes "nepieciešamību"..
tā dzīvojam", - pauž M.Kūlis.

M.Kūlis dzimis 1969. gadā Rīgā. Klarnetes studijas uzsācis divpadsmit gadu vecumā pie pedagoga Gunāra Kļaviņa Em. Dārziņa mūzikas vidusskolā. 1986. gadā kļuvis par starptautiskā radio konkursa Concertino - Praga laureātu. 1993. gadā ar izcilību beidzis J. Vītola Latvijas mūzikas akadēmiju Sigurda Circeņa klarnetes klasē. 1990.gadā M. Kūlis ieguva pirmo vietu A.Jurjāna Jauno izpildītāju konkursā un jau studiju laikā (1991-1994) strādāja Latvijas Nacionālās operas orķestrī. M.Kūlis regulāri koncertējis Latvijā, Vācijā, Somijā, Lietuvā , Portugālē, Itālijā, Malaizijā, Singapūrā, Austrijā, Dānijā, Norvēģijā, Nīderlandē, Francijā un Anglijā. Viņš spēlējis tādās slavenās zālēs kā Concertgebouw Amsterdamā, Die Glocke Brēmenē, Schauspielhaus Berlīnē un Lisabonas operteātrī.

Ka ziņo mediji, Valsts policija (VP) sākusi administratīva pārkāpuma procesu par konfliktu, kurā, iespējams, iesaistīts mūziķis Gatis Irbe (Gacho/Mesa).

VP Sabiedrisko attiecību nodaļā apstiprināja, ka saistībā ar miesas bojājumu nodarīšanu vīrietim Krišjāņa Valdemāra ielā policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu.

Patlaban notiek izmeklēšana administratīvajā procesā un policija noskaidro iespējamo uzbrucēju.

Lidmašīna ar basketbolistiem veiks goda loku ap Rīgu

Godinot Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības basketbolistus, "airBaltic" lidmašīna, ierodoties Latvijā, veiks simbolisku goda loku ap Rīgu zemākā augstumā, nekā standarta ielidošanas procedūrā izmantots ikdienā, pavēstīja "airBaltic" pārstāvji.

V...

Cik Latvijas uzņēmumu preces eksportē uz okupantu valstīm?

Preces uz Krieviju šogad septiņos mēnešos eksportēja 346 Latvijas uzņēmumi, kas ir par 403 uzņēmumiem jeb 2,2 reizes mazāk nekā attiecīgajā periodā pērn, bet uz Baltkrieviju - 180 uzņēmumu, kas ir par 142 uzņēmumiem jeb 44,1% mazāk, pavēstīja Centrālaj...

Ģertrūdes ielas teātrī notiks eksperimentālās mūzikas festivāls četros cēlienos
16. septembrī pulksten 18.00 Ģertrūdes ielas teātrī viena vakara festivālā uzstāsies starptautiska eksperimentālās mūzikas komponistu apvienība "Music & the Wende, now". Svinot draudzību un novērtējot dažādību, mākslinieki koncertā atskaņos viens otra ...


Komentāri