lv
rheeZPRZxmg5zgSVbwhXqgJCFwRiRXURw0bdKwpi
2292517

Dažādi vērtēta un ļoti ietekmīga: ko mēs zinām par Izraēlu?

Dažādi vērtēta un ļoti ietekmīga: ko mēs zinām par Izraēlu?
Izraēla – nepilnus deviņus miljonus iedzīvotāju lielā valsts kļuvusi par pasaulē ietekmīgu un Tuvo Austrumu reģionā faktiski dominējošu spēlētāju militāri, ekonomiski un politiski. Šī valsts šogad atzīmē savu 75. izveidošanas gadadienu, lai arī tās vēsture ir tūkstošiem gadu sena un dažādu līkloču pārpilna. Ceļojumā uz Izraēlu veda Latvijas Radio raidījums "Diplomātiskās pusdienas".
Latvijas skolēniem vairākas medaļas Starptautiskajā informātikas olimpiādē

Starptautiskajā informātikas olimpiādē sudraba medaļas izcīnīja Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas 12.klases skolēns Matīss Kristiņš un Druvas vidusskolas 11.klases skolēns Ansis Gustavs Andersons, savukārt bronzas medaļu - RTU Inženierzinātņu vidusskolas 11.kl...

Būs grūti! R. Kurucs izteicis domas par Vācijas basketbola izlasi

Latvijas vīriešu basketbola izlases nākamajai pretiniecei Vācijai, ar kuru latvieši tiksies Pasaules kausa ceturtdaļfinālā, ir maz vājo vietu, izcēla Latvijas basketbolists Rodions Kurucs.

Trešdien Latvijas basketbolisti Pasaules kausa ceturtdaļfinālā s...

Arī trešdien Latvijā nokrišņi nav gaidāmi
Trešdien no rīta būs mākoņains, dienas gaitā debesis no ziemeļiem pakāpeniski skaidrosies, nokrišņi nav gaidāmi, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.


Komentāri