lv
MCoc7K3z38RPJc8PY2UktNJ4HwD2vuXd8GmsFuLI
2285128

Basketbolists Pasaules kausā zaudējis nieri

Basketbolists Pasaules kausā zaudējis nieri

Serbijas basketbola izlases uzbrucējs Boriša Simaničs gūtās traumas dēļ Pasaules kausa izcīņas finālsacensībās zaudējis nieri.

Tiek ziņots, ka 25 gadus vecais basketbolists savainojumu guva 2023.gada Pasaules kausa izcīņas otrā etapa spēlē pret Dienvidsudānu, kurā serbi uzvarēja ar 112:79 un garantēja sev vietu ceturtdaļfinālā.

Simaničs šobrīd atrodas slimnīcā Manilā, bet viņa atveseļošanās periods pašlaik nav zināms. Pēc sākotnējām aplēsēm spāņu vienības "Zaragoza" spēlētājs laukumā nevarēs doties vairākus mēnešus.

Jau vēstīts, ka I apakšgrupā otrajā posmā ieņēma otro vietu aiz Itālijas un ceturtdaļfinālā tiksies ar ASV basketbolistiem. Šī pāra uzvarētājs pusfinālā spēlēs ar Latvijas un Vācijas dueļa uzvarētāju.

Finālturnīra 32 komandas bija sadalītas astoņās apakšgrupās. Katras grupas pirmo divu vietu ieguvējas turpina cīņu par 1.-16.vietu, bet trešās un ceturtās vietas ieguvējas cīnās par 17.-32.vietu.

Mači notiek Filipīnās, Japānas pilsētā Okinavā un Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā. Labāko astoņniekā iekļuvušās izlases par medaļām spēkosies "SM Mall of Asia" arēnā Manilas ostas rajonā.

Pasaules kausa finālturnīrā tiek noskaidrotas septiņas Parīzes olimpisko spēļu turnīra dalībnieces, kā arī vēl 19 valstsvienības, kuras kopā ar piecu reģionu priekškvalifikācijas sacensību uzvarētājām nākamvasar cīnīsies par pēdējām četrām ceļazīmēm uz olimpiskajām spēlēm.

VDD saņēmis iesniegumu no JV par iespējamu Siliņas nomelnošanu

Valsts drošības dienests (VDD) vērtēs partijas "Jaunā vienotība" (JV) deputātu iesniegumu par "iespējamu prettiesisku iejaukšanos iekšpolitiskajos procesos", nomelnojot premjera amata kandidāti Eviku Siliņu (JV).

Siliņa aizvadītajā nedēļā Latvijas Tele...

Parādu piedzinējam 'Julianus Inkasso Latvija' par agresīvu komercpraksi būs jāmaksā 10 000 eiro
Senāta Administratīvo lietu departaments augusta izskaņā pielicis punktu ārpustiesas parādu iekasēšanas kompānijas SIA "Julianus Inkasso Latvija" strīdā ar Patērētāju tiesību aizsardzības centru (PTAC) par lēmumu sodīt uzņēmumu ar 10 000 eiro par negod...
Dzirdēt no jauna. Uz Dzejas dienām sauc dzejnieki Ērika Bērziņa un Kārlis Vērdiņš
Ar moto "Dzeja elpo" Latvijā sākušās Dzejas dienas. Tās, kā ierasts, pulcē dzejas mīļus, ārkārtīgi plašā programmā ar lielu daudzveidību. Dzejas dienu laikā norisināsies gan jau ierasti pasākumi, kā, piemēram, "Ceļojums ar dzejniekiem", gan viesosies i...


Komentāri