lv
ZBzVFQ3gCCqtbIXBNSKU0UxCWrkupbxAQA87s76w
2281564

Divi cilvēki smagi cietuši Vienības velobraucienā

Divi cilvēki smagi cietuši Vienības velobraucienā

No šodien Siguldā un apkārtnē notikušā 33. Vienības velobrauciena slimnīcās nogādāti seši velobraucēji, kuri guvuši traumas krītienos, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Vienības velobraucienā medicīnisko palīdzību nodrošināja SIA "Veselības centrs 4" mediķi.

"Sešos gadījumos bija nepieciešama NMPD brigāžu palīdzība, lai cietušos velobraucējus nogādātu slimnīcā," informēja Bukša.

Divos gadījumos velobraucēji guvuši smagas traumas, savukārt četri cilvēki slimnīcā nogādātu ar vidēji smagām traumām.

Kā vēstīts, svētdien Siguldā un tās apkārtnē notika sporta, MTB, "Retro velo" un tautas braucieni.

Latvijas riteņbraucēju Vienības velobrauciens pirmo reizi notika 1936.gadā, bet trīs gadus vēlāk tas pulcēja jau 6226 riteņbraucējus. Pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas arī velobrauciens tika atjaunots 1995.gadā.

Oktobrī Valmieras teātrī gaidāmas divas pirmizrādes

Oktobrī Valmieras teātrī pirmizrādes piedzīvos divi Latvijas dramaturģijas klasikas iestudējumi - 5.oktobrī Raiņa traģēdija "Jāzeps un viņa brāļi" Ineses Mičules režijā un 27.oktobrī pēc Viļa Plūdoņa poēmas motīviem iestudētais "Atraitnes dēls" Viestur...

R. Kurucs par tikšanu ceturtdaļfinālā: Tas ir kosmoss

Latvijas basketbola izlases svētdien izcīnītajā uzvarā lielu ieguldījumu deva Andreja Gražuļa sniegums, pēc mača sarunā ar žurnālistiem secināja Rodions Kurucs.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien nodrošināja vietu Pasaules kausa ...

Kopš sankciju ieviešanas strauji audzis Latvijas preču eksports uz Krievijas partnervalstīm Vidusāzijā
Kamēr sankcionēto preču eksports uz Krieviju rūk, apjomi strauji auguši uz valstīm, kuras turpina tirdzniecību ar Krieviju. Tas radījis bažas par sankciju apiešanu, ko ierobežot ar jauniem mēriem cer Eiropas Komisija. Kopš kara sākuma Valsts ieņēmumu d...


Komentāri