lv
IznACDu6QrkHRi4VaMZPWzX8zAgdE2JX4zRiHTSB
227556

Latvijas zelta garša. Kā un kur to atrod

Latvijas zelta garša. Kā un kur to atrod
Siers, mārrutku želeja, liepu medus, kaviārs un liellopu steiks – tā garšo 2022. gada Latvija! Lūk, ideja, ko celt svētku galdā un vest dāvanā! Latvija var, Latvijai izdodas – un ļoti labi izdodas! Oktobrī, jau trešo gadu pēc kārtas, tika noskaidroti uzvarētāji produktu kvalitātes konkursā “Novada garša”. Kā notiek zelta, sudraba un bronzas medaļnieku noskaidrošana? Kādam jābūt produktam, lai tas varētu pretendēt uz zeltu? “Tasty.lv” devās to noskaidrot!
LTV: Piegāžu pārtraukums apdraud ķīmijterapijas pieejamību vēža slimniekiem Latvijā
Rīga, 17.nov., LETA. Medikamentu piegāžu pārtraukums apdraud ķīmijterapijas pieejamību vēža slimniekiem Latvijā, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Rīga, 17.nov., LETA. Medikamentu piegāžu pārtraukums apdraud ķīmijterapijas pieejamību vēža slimni...

Par ar auto ietriekšanos Ziemassvētku gājienā tiesa lemj - mūža ieslodzījums

ASV tiesa trešdien piesprieda mūža ieslodzījumu bez tiesībām uz pirmstermiņa atbrīvošanu Darelam Bruksam, kas Viskonsinas štatā 2021.gada novembrī ietriecās ar auto Ziemassvētku gājienā, nogalinot sešus cilvēkus.

Zvērinātie pēc trīs nedēļas ilgušās prāv...

Vairāku komisiju vadību Saeimā plāno atvēlēt opozīcijas politiķiem
Rīga, 17.nov., LETA. Partijas ir neoficiāli vienojušās par atbildību sadalījumu par Saeimas komisiju vadību, tostarp vairāku komisiju vadība varētu tikt uzticēta opozīcijas politiķiem, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, vēsta Latvijas Televīzija (L...


Komentāri