lv
om7OEUZ9IUjfeOpQ6NLXDhxM4l530dDgMSinZQTB
2259787

Latvijā 69% iedzīvotāju uzskata, ka nodokļu sistēma pret viņiem nav godīga

Latvijā 69% iedzīvotāju uzskata, ka nodokļu sistēma pret viņiem nav godīga

Latvijā 69% iedzīvotāju uzskata, ka nodokļu sistēma pret viņiem nav godīga, liecina pētījumu kompānijas SKDS jūlijā veiktās aptaujas dati.

Gada laikā šādi domājošu iedzīvotāju īpatsvars pieaudzis par diviem procentpunktiem.

Tostarp 31% aptaujāto pilnībā nepiekrīt apgalvojumam "Latvijas nodokļu sistēma pret mani ir godīga", bet 38% tam drīzāk nepiekrīt.

Tāpat gada laikā ir samazinājies to iedzīvotāju īpatsvars, kuri uzskata, ka Latvijas nodokļu sistēma pret viņiem ir godīga - no 26% līdz 21%.

Pētījumu SKDS veica šī gada jūlijā, aptaujājot 1000 respondentus.

FM: Latvijas bankām var tikt lūgts iemaksāt budžetā 140 miljonus eiro (+VIDEO)

Arvils Ašeradens nozarei izteicis piedāvājumu, no kura grūti atteikties.

Viens no jaunās fiskālās politikas elementiem, kas tiks atspoguļots Ministru kabineta deklarācijā, varētu būt īpaša nodokļa ieviešana bankām. Tā ministrijas oficiālajā mājaslapā no...

LVRA: Problēmas viesmīlības nozarē ir jārisina nekavējoties

Problēmas viesmīlības nozarē ir jārisina nekavējoties, nevis gausi tās jāatliek, novērojot, kā viens pēc otra aizveras neskaitāmi viesmīlības uzņēmumi, aģentūrai LETA pauda Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) vadītājs Andris Kalniņš.

Viņš ...

REPORTĀŽA no Zaporižjas: Cilvēki pamazām pielāgojas dzīvei ilgstoša kara apstākļos
Kamēr Ukrainas dienvidaustrumos turpinās sīvas ukraiņu cīņas pret iebrucējiem no Krievijas, pārdesmit kilometru no frontes līnijas esošā Zaporižjas pilsēta pamazām pielāgojusies dzīvei ilgstoša kara apstākļos. Kāda tā ir un kā Latvija palīdzējusi Zapor...


Komentāri