lv
ofYY8IL43u1A4WkX7nV76RH2PPTBGohk1WgifL2a
2255870

Lapseņu šovasar Latvijā ir vairāk – ko ar tām darīt?

Lapseņu šovasar Latvijā ir vairāk – ko ar tām darīt?
Klimatiskie apstākļi šovasar ir bijuši labvēlīgi, lai kupli attīstītos lapseņu saimes, portālam "Delfi" apgalvo entomologs Voldemārs Spuņģis, šādi oponējot savam kolēģim Latvijas Nacionālā dabas muzeja vecākajam entomologam Uģim Piterānam, kurš iepriekš pauda uzskatu, ka šovasar lapseņu skaits nav palielinājies.
Kā radīt 5 minūšu garu skaņdarbu par bezgalību? Stāsta komponists Aleksandrs Avramecs
Jaunā komponista Aleksandra Avrameca darbam "Ex Infinito" Valsts akadēmiskā kora "Latvija" rīkotā Garīgās mūzikas festivāla noslēguma koncertā 31. augustā gaidāms pirmatskaņojums. Gan par šo, gan vēl gaidāmajiem pirmatskaņojumiem, par padomdevējiem, ra...
Drīz jābūt skaidrībai par sabiedrisko mediju apvienošanu un finansēšanu

Septembrī vai oktobrī šogad jābūt skaidrībai par sabiedrisko mediju apvienošanas un finansēšanas modeļiem, šorīt Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta panorāma" sacīja LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Priede.

Pēc viņa teiktā, tas būtu optimāls laiks...

Dombrovskis atklāj, vai būtu gatavs turpināt darbu Eiropas Komisijā

Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietnieks, "Jaunās vienotības" politiķis Valdis Dombrovskis būtu gatavs turpināt darbu arī nākamajā Eiropas Komisijas sastāvā, ja šāda iespēja būtu, to viņš apliecināja intervijā LTV "Rīta panorāmai".

Pēc viņa vār...



Komentāri