lv
K2MyX5PSlqnBj6T8BBlW0zjRTDUXphLPmFIUisXE
2255856

Kā radīt 5 minūšu garu skaņdarbu par bezgalību? Stāsta komponists Aleksandrs Avramecs

Kā radīt 5 minūšu garu skaņdarbu par bezgalību? Stāsta komponists Aleksandrs Avramecs
Jaunā komponista Aleksandra Avrameca darbam "Ex Infinito" Valsts akadēmiskā kora "Latvija" rīkotā Garīgās mūzikas festivāla noslēguma koncertā 31. augustā gaidāms pirmatskaņojums. Gan par šo, gan vēl gaidāmajiem pirmatskaņojumiem, par padomdevējiem, radošā procesa ierosmēm, intensitāti un prieku, komponists stāstīja Latvijas Radio "Klasika" raidījumā "Diena sākusies". 
Drīz jābūt skaidrībai par sabiedrisko mediju apvienošanu un finansēšanu

Septembrī vai oktobrī šogad jābūt skaidrībai par sabiedrisko mediju apvienošanas un finansēšanas modeļiem, šorīt Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta panorāma" sacīja LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Priede.

Pēc viņa teiktā, tas būtu optimāls laiks...

Dombrovskis atklāj, vai būtu gatavs turpināt darbu Eiropas Komisijā

Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietnieks, "Jaunās vienotības" politiķis Valdis Dombrovskis būtu gatavs turpināt darbu arī nākamajā Eiropas Komisijas sastāvā, ja šāda iespēja būtu, to viņš apliecināja intervijā LTV "Rīta panorāmai".

Pēc viņa vār...

Gražulis salīdzinājis Latviju un Kanādu kā komandas. Kas izšķirs spēli?

Latvijas vīriešu basketbola izlase un tās nākamā pretiniece Pasaules kausā Kanāda ir līdzīgas komandas, kas cenšas spēlēt ātru basketbolu, sarunā izcēla Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis.

Latvija otrdien Džakartā Pasaules kausa finālturnīra trešaj...



Komentāri