lv
qdfMs2kWdLGMe4Z29UXin3O5srRCRflsUSek4Qa3
2251066

«Esmu ideju kalps» – mehāniskās margrietiņas un digitālais ūdens Indriķa Ģelža personālizstādē

«Esmu ideju kalps» – mehāniskās margrietiņas un digitālais ūdens Indriķa Ģelža personālizstādē
"Ūdeņaina dienas actiņa" ir mākslinieka Indriķa Ģelža līdz šim plašākā personālizstāde, kas no šīs nedēļas skatāma "Kim?" Laikmetīgās mākslas centrā. Autora mākslinieciskās valodas un kontekstuālas nozīmes pastarpinājumā Baltijas jūra pārtop par publisko peldbaseinu, bet tikšķošas margrietiņas skaita laiku līdz digitāls ūdens piepilda telpu. Latvijas Radio raidījumā "Kultūras rondo" saruna par izstādes tapšanu un vēstījumu ar mākslinieku Indriķi Ģelzi.
Latvijas Pastu turpmāk vadīs bijusī «Omniva Latvija» vadītāja Krauze-Čebotare
Līdzšinējais Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns atstājis darbu uzņēmumā, un turpmāk Latvijas Pastu vadīs līdzšinējā "Omniva Latvija" vadītāja Beāte Krauze-Čebotare, paziņojumā medijiem informēja Latvijas Pasts.
Treneris: Pēc milzu uzvaras Pasaules kausā izdzīvojam sapni, bet Latvijas basketbolisti spēj vēl vairāk
Latvijas basketbola valstsvienības uzvara pār Franciju un iekļūšana Pasaules kausa 16 spēcīgāko komandu vidū ir vēsturisks panākums, kas ļauj izdzīvot fantastisku sapni, tomēr tie vēl nebūt nav komandas griesti, un nacionālajai izlasei ir pa spēkam gūt...
Aizvadītajā naktī Krāslavas novadā izglābts mežā apmaldījies cilvēks

Aizvadītajā naktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji kārtējo reizi palīdzējuši izkļūt no meža kādam cilvēkam, kurš bija apmaldījies.

Šoreiz cilvēks mežā bija apmaldījies Krāslavas novada Kastuļinas pagastā. Izsaukums uz notikuma ...



Komentāri