lv
3SbJ1ozVkSsPVG6JRi6tdBz6r1OeFzRW87g0oAma
2250901

Aizvadītajā naktī Krāslavas novadā izglābts mežā apmaldījies cilvēks

Aizvadītajā naktī Krāslavas novadā izglābts mežā apmaldījies cilvēks

Aizvadītajā naktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji kārtējo reizi palīdzējuši izkļūt no meža kādam cilvēkam, kurš bija apmaldījies.

Šoreiz cilvēks mežā bija apmaldījies Krāslavas novada Kastuļinas pagastā. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts svētdien plkst.23.33.

Ugunsdzēsēji glābēji, sadarbojoties ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem, cilvēku atrada un nepilnu stundu pēc pusnakts darbu notikumā pabeidza.

Ik gadu vasaras izskaņā Latvijas mežos un purvos apmaldās desmitiem ogotāju un sēņotāju. Lai palīdzētu izvairīties no apmaldīšanās, VUGD ir apkopojis ieteikumus cilvēkiem pirms došanās mežā. Tie ir atrodami VUGD interneta mājaslapas sadaļā "Drošības padomi".

Ostapenko pirms «US Open» izkrīt no TOP20 tenisa rangā, mākslīgais intelekts paredz veiksmīgu startu
Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko pirmdien Ņujorkā startēs ASV atklātajā čempionātā, bet pirms sezonā pēdējā "Grand Slam" turnīra viņa atkāpās vienu pozīciju uz 21. vietu pirmdien publicētajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā.
Vai valdību var veidot bez NA un Progresīvajiem? Politologs izteicis savas domas

Valsts prezidenta nominētā Ministru prezidenta amata kandidāte Evika Siliņa (JV) varētu izveidot rīcībspējīgu valdību arī, nepaņemot koalīcijā ne Nacionālo apvienību (NA), ne "Progresīvos", intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacī...

FM: nav iespējams finansēt papildu izdevumus ar budžeta ieņēmumiem (+VIDEO)

Latvija ir saskarusies ar vēl nebijušiem vai sen nepieredzētiem izaicinājumiem, atzīst eksperts.

Finanšu ministrija 2023. gada 7. septembrī rīko konferenci “Valsts parāda attīstība: optimālo līmeni meklējot”, kurā eksperti no Eiropas Fiskālās padomes, E...



Komentāri