lv
1j2Q66x575X3yhUnzGZW8JBkvioZcGMa6qErSz1P
2250344

ES robežu ar Baltkrieviju vēl neslēgs, prognozē ministrs

ES robežu ar Baltkrieviju vēl neslēgs, prognozē ministrs

Šodien, visticamāk, vēl netiks pieņemts lēmums par Eiropas Savienības (ES) robežas ar Baltkrieviju slēgšanu, šorīt intervijā TV3 prognozēja Latvijas iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS).

Šodien Varšavā notiks Baltijas valstu un Polijas iekšlietu ministru tikšanās, kuras laikā tiks izvērtēta situācija uz robežas ar Baltkrieviju. Šī valsts jau ilgstoši izvērš hibrīdoperāciju pret Latviju, Lietuvu un Poliju, valstiski atbalstot nelegālo migrantu centienus iekļūt ES.

Pašlaik svarīgi ir detalizēti apmainīties ar informāciju, valstīm demonstrēt vienotas pozīcijas un apliecināt savstarpējo solidaritāti, par šodienas sanāksmi izteicās Kučinskis.

Latvijas zinātnieki ir iemācījušies iegūt degvielu laukos (+VIDEO)

Valsts zaļā bagātība var kļūt par tās enerģētiskās neatkarības avotu.

Ar Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) Tehniskā fakultātes (TF) zinātnes centra un LVMI “Silava” zinātnieku līdzdalību tika noslēgtas 2023. gada lauka skates, ziņo...

Būvdarbi Latvijā turpinās 55 valsts ceļu posmos

Pašlaik būvdarbi Latvijā turpinās 55 valsts ceļu posmos, un autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi".

Darbi notiek 55 posmos, no tiem deviņi ir uz valsts galvenajiem autoceļiem, desmit - uz reģ...

LIZDA vadītāja: Tiesību aktos jāpārskata pedagogu tiesību stiprināšana
Ja ir aizdomas, ka skolā tiek ienestas kādas aizliegtas vielas vai asi priekšmeti, pedagogam nav tiesību to pārbaudīt, jo pastāv citas personas tiesības uz privātumu. Tas būtu jāsakārto, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja ...


Komentāri