lv
fPFQU6HW7hRTsw27xvxZM0vmB28Rc5Bto5F1tiII
2246664

Banka 62 reizes paaugstina konta apkalpošanas maksu Krievijas pilsonei ar mazo biznesu Latvijā

Banka 62 reizes paaugstina konta apkalpošanas maksu Krievijas pilsonei ar mazo biznesu Latvijā
Krievijas pilsonei ar pastāvīgās uzturēšanās atļauju, kurai Latvijā vairāk nekā 30 gadus ir mazais bizness un kas nav saistīta ar starptautisko tirdzniecību, banka "Citadele" negaidīti paaugstinājusi konta apkalpošanas maksu, turklāt 62 reizes. Citas Latvijas bankas pēc ilgām pārbaudēm arī nevēlas atvērt kontu šai uzņēmējai, ziņo Rus.LSM.lv raidījums "Segodnja večerom" ("Сегодня вечером").
Privātmāja pret dzīvokli - kur latvieši vēlas labāk dzīvot?

Ņemot vērā pēdējā laika cenu svārstības nekustamā īpašuma tirgū, vairāk nekā puse jeb 56% iedzīvotāju šā brīža tirgus situācijā izvēlētos celt, iegādāties vai renovēt privātmāju, kamēr 27% pirktu vai renovētu dzīvokli, secināts fasādes risinājumu uzņēm...

Kam ir jāpievērš uzmanība pirms spēles pret Franciju? Žagars izcēlis galveno

Latvijas vīriešu basketbola izlasei pirms nākamās Pasaules kausa spēlē jāpievērš vairāk uzmanības komandas aizsardzībai, secināja Latvijas basketbolists Artūrs Žagars.

Latvijas valstsvienība svētdien otrajā H apakšgrupas mačā, kas sāksies plkst.16.30 pē...

Pētījums: Latviešu apmierinātība par dzīvi turpina samazināties

Iedzīvotāju apmierinātība ar savu dzīvi turpina samazināties otro gadu pēc kārtas - šogad jūlijā vidējais rādītājs bija 6,65 balles, kamēr pirms gada bija 6,76 balles, liecina pētījumu centra "SKDS" dati.

Līdz šim augstāk savu apmierinātību iedzīvotāji ...



Komentāri