lv
AzrE4VThas1VcveEE17P6oyOT0Weu0Fvk4KezK6e
22433

Maija Silova ir pārliecināta, gaišie toņi rudenī ir iederīgi

Maija Silova ir pārliecināta, gaišie toņi rudenī ir iederīgi

Stila ikona Maija Silova pārzina ne tikai jaunākās modes tendences, bet prot arī apvienot “trendus” ar nezūdošām vērtībām. Maija pastāsta par savu pieredzi rudenī, valkājot gaišas krāsas bikses.

Savas pārdomas par gaišām biksēm un rudeni Maija publisko sociālajā tīklā “Instagram”, sakot, ka nereti dzird apgalvojumu, ka gaišas bikses smērējas, uz tām tiek dubļi un šļakatas. Maija jautā, ja nošļakstās melnas bikses, mēs tās netīram un turpinām krāt dubļus kā kultūras slāņus, vai mazgājam, gluži tāpat kā to darītu ar gaišas krāsas?

Gaišas bikses Maija valkā ar kamieļu krāsas mēteļiem, veidojas ļoti elegants salikums. Toties ar tumšām ādas jakām un melniem zābakiem rodas nedaudz “asa” un “stipra” kombinācija.

Šajā sezonā aktuālās platās bikses, tajā skaitā arī zīda, ar “oversize” siltajiem džemperiem, vai pieguļošām “bītlenēm” un žaketēm.

Gaišas bikses rada ļoti vieglu iespēju savstarpēji kombinēt daudzas “augšas”, kas ne vienmēr ir iespējams ar džinsu vai tumšām biksēm.

“Rudens/ziemas sezonā eksperimentēju ar ornamentu džemperiem, kuri ir absolūti lielisks koptēla akcents, bet tiem ir nepieciešams pareizs kompanjons, lai neiegūtu vecmodīgu “piegaršu”,” informē Maija.

Gaišas bikses būs praktiskākas, izvēloties izturīgo džinsa audumu.

Maija dod priekšroku maigi bēšiem un pienainiem toņiem, toties baltā krāsa viņu vienmēr savaldzina ar dzirkstošo svaiguma spožumu.

Kādos ministru krēslos varētu sēdēj jaunie deputāti?

Atbildības sadalījuma piedāvājumā "Jaunajai vienotībai" (JV) valdībā pienāktos Klimata un enerģētikas ministrija, "Apvienotajam sarakstam" (AS) - Reģionālās attīstības ministrija kopā ar atbildību par digitalizācijas jomu, bet Nacionālajai apvienībai (...

Netanjahu un viņa sabiedrotie ieguvuši vairākumu
Bijušais Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu un viņa sabiedrotie otrdien notikušajās parlamenta vēlēšanās izcīnījuši absolūto vairākumu, ceturtdien paziņojusi vēlēšanu komisija.
Latvijas florbola izlase pēdējos treniņos gatavojas pasaules čempionātam
Latvija vīriešu florbola valstsvienība piektdien dosies uz pasaules čempionātu Šveicē, kur komandas galvenā trenera soma Arto Rīhimeki rīcībā būs četri debitanti. Kopumā Latvijas komandas sastāvs gan būs ļoti pieredzējis.


Komentāri