lv
e8ihKGAdE1YSFdpLGzlvHvRhKa1pMtUC7qTHjT8y
2242823

Viesturs Bulāns: Kas veido atšķirības starp darba devējiem?

Viesturs Bulāns: Kas veido atšķirības starp darba devējiem?
Latvijas strādājošo un studentu vidū veiktais pētījums par pievilcīgāko darba devēju apliecina, ka darbinieki aizvien vairāk novērtē organizāciju darba kultūru, vērtības, darba vides elastību un to, vai radītie produkti un pakalpojumi ir vērtīgi sabiedrībai un ilgtspējīgai nākotnei. Līdzīgas tendences apliecina arī personālvadības profesionāļi, atzinīgi novērtējot organizācijas, kas rūpējas par darbiniekiem, atklātu un godīgu atlases procesu, kā arī vērtībās balstītu uzņēmuma kultūru.
Rīgā atzīmē Baltijas valstu kuģu grupas «Baltron» 25. gadadienu
Ar svinīgu ceremoniju un četru karakuģu pienākšanu Rīgā sestdien, 26. augustā, atzīmēta Baltijas valstu kuģu grupas "Baltron" 25. gadadiena. Rīgas ostā bija pietauvojušies divi kuģi no Lietuvas un divi no Latvijas.
Latvijas uzņēmēji gatavojas Ukrainas atjaunošanai (+VIDEO)

Kara izpostīta valsts prasīs visas Eiropas pūles.

Lai informētu par Latvijas uzņēmēju iespējām piedalīties Ukrainas atjaunošanā un tās ekonomikas rekonstrukcijā, otrdien, 29.augustā, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) organizē semināru....

Jūrmalā tiks noskaidroti Latvijas čempioni pludmales volejbolā

Jūrmalā šodien kļūs zināmi Latvijas čempioni pludmales volejbolā.

Čempionus sievietes un vīrieši noskaidros attiecīgi plkst.16 un plkst.17.30. Izšķirošās spēles translēs televīzijas kanāls LTV7.

Vīriešiem līdz ceturtdaļfinālam ir tikuši visi spēcīgākie ...



Komentāri