lv
SzjY4uUQieVSRfcZB1dD6sdMuzg78Cb6zpkQcxC1
2236888

Veltījums radošai brīvībai. Mākslas telpā «Pilot» atklās jubilejas izstādi «Trīs»

Veltījums radošai brīvībai. Mākslas telpā «Pilot» atklās jubilejas izstādi «Trīs»
Latvijas Mākslas akadēmijas eksperimentālajā mākslas telpā "Pilot" 30. augustā pulksten 18.00 tiks atklāta izstāde "Trīs", atzīmējot galerijas trīs gadu jubileju. Mākslas telpas radošā komanda aicina skatītājus svinēt mākslas radīšanu un piedalīties pagātnes un tagadnes sapludināšanā, veidojot simbolisku mākslas pēctecības tiltu.
AS koalīcijas sarunās piedāvā izstrādāt jauktās vēlēšanu sistēmas piedāvājumu

"Apvienotais saraksts" (AS) koalīcijas sarunās piedāvā izstrādāt kvalitatīvu piedāvājumu Saeimas jauktai vēlēšanu sistēmai, šodien pēc sarunām ar Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča Ministru prezidenta amatam nominēto Eviku Siliņu (JV) un citiem "Jaunās...

Vai velosipēdistiem būs obligāta ķivere: ministrijas, ekspertu viedokļi (+VIDEO)

Pētījumā secināts, ka velosipēdistu bez ķiveres autovadītāji apsteidz, ievērojot lielāku intervālu, nekā velosipēdistu ar ķiveri.

Latvijas ļaudis pamatīgi ir satraucis Satiksmes ministrijas priekšlikums, ka velosipēdistiem būs noteikta obligāta ķiveru v...

Valainis: Izvēle, kuri politiskie spēki būs valdībā, ir premjera lēmums

Izvēle par to, kuri no politiskajiem spēkiem būs valdībā, ir premjera lēmums, vaicāts par Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) iespējamo ietekmi uz "Progresīvo" nokļūšanu koalīcijā, norādīja ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Viktors Valainis.

Piektdien ...



Komentāri