lv
IYFFazHSArhQUzoci8nkQyeTtlw623X23XN1muAm
2235674

Vēsturnieks: Prigožinam, visticamāk, bija jāpazūd – dzīvam vai mirušam

Vēsturnieks: Prigožinam, visticamāk, bija jāpazūd – dzīvam vai mirušam
Patlaban nav 100% ticamības, ka bēdīgi slavenā algotņu grupējuma "Vagner" odiozais vadītājs Jevgenijs Prigožins lidmašīnas avārijā Krievijā ir gājis bojā, intervijā Latvijas Radio atzina vēsturnieks Valdis Kuzmins. Taču ticama versija ir, ka pēc šā gada jūnijā notikušā neveiksmīgā bruņotā dumpja tā organizatoram bija jāpazūd no publiskās telpas – dzīvam vai mirušam.
Aiztur četrus Latvijas pilsoņus aizdomās par darbībām Krievijas specdienesta uzdevumā
Valsts drošības dienests (VDD) ir aizturējis četrus Latvijas pilsoņus aizdomās par Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) uzdevumā veiktām darbībām, kas vērstas pret Latvijas valsts un iedzīvotāju drošību, informēja VDD. 
Pasečņiks: Galvenais, lai uztraukums nesāk sist ārā no spēļu ritma

Latvijas vīriešu basketbola izlasei pirmajā Pasaules kausa finālturnīra mačā jābūt gatavai pielāgoties tam, ko laukumā rādīs pretinieki no Libānas, sarunā ar aģentūru LETA teica Latvijas valstsvienības spēlētājs Anžejs Pasečņiks.

Latvijas basketbolisti ...

Jūrā saglabājas līdz +20 grādiem silts ūdens

Latvijas piekrastē ūdens temperatūra jūrā ir +18..+20 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Piektdien plkst.6 ūdens temperatūra bija no +17,7 grādiem Kolkā līdz +20,1 grādam pie Daugavgrīvas mola un +20,8 grādiem Liepā...



Komentāri