lv
t2pOXX5RZcEyZiN3jtXeu8vtGep1Km5UZrFQ9OQx
2235466

Jūrā saglabājas līdz +20 grādiem silts ūdens

Jūrā saglabājas līdz +20 grādiem silts ūdens

Latvijas piekrastē ūdens temperatūra jūrā ir +18..+20 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Piektdien plkst.6 ūdens temperatūra bija no +17,7 grādiem Kolkā līdz +20,1 grādam pie Daugavgrīvas mola un +20,8 grādiem Liepājas ostā.

Atbilstoši Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta mērījumiem ūdens temperatūra Kauguros un Majoros ceturtdienas vakarā bija +18 grādi, Bulduros - par grādu augstāka.

Lielākajā daļā upju un ezeru ūdens temperatūra piektdienas rītā pazeminājusies līdz +17..+21 grādam.

Ūdens līmenis upēs galvenokārt krītas vai nedaudz svārstās.

Nedēļas nogalē gaidāmais austrumu, dienvidaustrumu vējš var izraisīt vēsāka ūdens nonākšanu daļā piekrastes, ar lielāko varbūtību ūdens atdzišana iespējama Vidzemes piekrastē.

Datu valsts: Latvijā paredzēts izveidot nacionālais federētais mākonis (+VIDEO)

Vēl nav sagatavoti 72% resoru informatīvo projektu.

Kā VS.LV kļuva zināms no Latvijas valdības mājaslapā publicētajiem dokumentiem, neskatoties uz politisko krīzi, Māra Sprindžuka ("Apvienotais saraksts") vadītā Vides aizsardzības un reģionālās attīstīb...

Startē Pasaules kauss basketbolā. Viss svarīgākais par turnīra norisi
Filipīnās, Japānā un Indonēzijā piektdien, 25. augustā, sākas Pasaules kausa finālturnīrs basketbolā vīriešiem ar 32 valstsvienību dalību. Pirmoreiz Pasaules kausa finālturnīrā spēlē Latvijas izlase, kas grupas spēles aizvadīs Džakartā. 
AS politiķe Aiva Vīksna: Jādod iespēja Siliņai sevi pierādīt darbos

Jautājums par "Apvienotā saraksta" (AS) dalību topošajā koalīcijā vēl ir atvērts, sacīja AS Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietniece Aiva Vīksna, kura vienlaikus pauda viedokli, ka ir jāļauj premjera amatam nominētajai Evikai Siliņai (JV) sevi pierād...



Komentāri