lv
Y9vczWbMardy1m7IvzVviPuMe4QjGYWeRv7EOVx8
223310

Ziema klāt!

Ziema klāt!

Jaunākās laika prognozes apstiprina, ka tuvākajās dienās Latvijā gaidāms sals un sniegs, līdz ar to ir iestājusies meteoroloģiskā ziema.

Meteoroloģiskā ziema iestājas, ja piecas diennaktis pēc kārtas vidējā gaisa temperatūra ir zemāka par nulle grādiem, un tās sākums ir pirmā no šīm dienām. Latvijas austrumos meteoroloģiskā ziema sākās 16.novembrī, valstī kopumā - dienu vēlāk.

Pērn tā sākās 28.novembrī, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Tuvākajās diennaktīs palaikam snigs, valsts lielāko daļu pārklās sniega sega. Vairāk nokrišņu būs austrumu novados, kā arī vietām Ziemeļkurzemē, kur stipru snigšanu izraisīs no Rīgas līča nākoši mākoņi. Ceļi kļūs slideni.

Gan naktīs, gan dienās gaisa temperatūra pārsvarā būs negatīva. Debesīm skaidrojoties, atsevišķās naktīs gaisa temperatūra vietām var noslīdēt zem -10 grādiem.

Sāks akciju seksuālās vardarbības mazināšanai. Nebaidies, piezvani!

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 nākamajā nedēļā rīkos informatīvo akciju "Pārtrauc klusēšanu!", kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību seksuālās vardarbības problēmai, aicinot nep...

Par 1 miljonu eiro nopirktas 4 ugunsdzēsības automašīnas

Valsts meža dienests (VMD) šogad, ieguldot vairāk nekā vienu miljonu eiro, iegādājies četras jaunas meža ugunsdzēsības automašīnas "Mercedes Benz Unimog U4023", informē VMD.

Kā norāda dienestā, viena specializētā automašīna izmaksā vairāk nekā 250 tūkst...

'Konservatīvo' Rīgas domes frakciju pametīs Valters Bergs
Saistībā ar atšķirībām redzējumos par pārvaldes jautājumiem Rīgas domes deputāts Valters Bergs nolēmis pamest "Konservatīvo" frakciju, bet palikt partijas rindās, portālam "Delfi" pavēstīja politiķis.


Komentāri