lv
EcEFMCcY2eBsyEEEINcKwlnxqNDaNaprIRCwU3Bh
2232769

Labdarības pasākumā par godu Ukrainas Neatkarības dienai saziedoti 72 000 eiro

Labdarības pasākumā par godu Ukrainas Neatkarības dienai saziedoti 72 000 eiro

Par godu Ukrainas Neatkarības dienai ceturtdien notikušajā labdarības izsolē karā cietušās valsts atbalstam saziedoti 72 009 eiro, informēja pasākuma organizatori.

Visi 25 izsoles priekšmeti tika veiksmīgi izsolīti. Piemēram, Ukrainas bruņoto spēku komandiera Valērija Zalužnija parakstīts Ukrainas karogs tika izsolīts par 8000 eiro, bet "Javelin" skaļrunis - par 13 500 eiro. Dārgākais priekšmets izsolē par 14 000 eiro bijusi Mārtiņa Rītiņa vīna un šampanieša kolekcija.

Izsoli organizēja Ukrainas vēstniecība Latvijā un organizācija "Agendum", kas pazīstama kā "Tvitera konvojs".

"Agendum" humānās palīdzības ietvaros kopš kara sākuma Ukrainai ir nogādājusi vairāk nekā 1500 transportlīdzekļu. Pasākuma laikā tiks izsolīti Ukrainas un Latvijas slavenību sagatavoti ziedojumi. Līdzekļi, kas tiks iegūti no pārdotajām ieejas biļetēm, kā arī visi izsoles ieņēmumi tiks novirzīti Ukrainas atbalstam.

Valdības veidošanas oficiālās sarunas sāksies rīt

Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča Ministru prezidenta amatam nominētās Evikas Siliņas (JV) vadītās valdības veidošanas oficiālās sarunas sāksies piektdien, 25.augustā, no rīta.

Kā informēja Siliņas pārstāve Ilze Čikule, sarunas plānotas Ministru kabine...

Kanādas izlases treneris: Latvijā ir spēcīgas basketbola tradīcijas

Kanādas vīriešu basketbola izlasei Pasaules kausa finālturnīra trešajā spēlē ar Latviju vajadzēs maksimāli koncentrēties, lai izcīnītu uzvaru, trešdien preses konferencē uzsvēra kanādiešu galvenais treneris Žordi Fernandess.

Latvijas un Kanādas izlases ...

Vēsturiski! Latvija Džakartā pret Libānu debitēs Pasaules kausā

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien Džakartā sāks savu vēsturē pirmo Pasaules kausa finālturnīru.

Pirmā posma H apakšgrupā Latvijas izlase piektdien plkst.12.15 tiksies ar Libānu, svētdien plkst.16.30 - ar Franciju, bet otrdien plkst.16.30 - ar...



Komentāri