lv
rgG3ELwHi7EkWl6qjf0IMueM4SXUVpvQGFByB4RJ
2232725

Kanādas izlases treneris: Latvijā ir spēcīgas basketbola tradīcijas

Kanādas izlases treneris: Latvijā ir spēcīgas basketbola tradīcijas

Kanādas vīriešu basketbola izlasei Pasaules kausa finālturnīra trešajā spēlē ar Latviju vajadzēs maksimāli koncentrēties, lai izcīnītu uzvaru, trešdien preses konferencē uzsvēra kanādiešu galvenais treneris Žordi Fernandess.

Latvijas un Kanādas izlases otrdien tiksies apakšgrupu turnīra trešajā mačā, pirms tam aizvadot spēles ar Libānu un Franciju.

"Latvijā ir spēcīgas basketbola tradīcijas. Zinu visu sastāvu, komandai ir labs uzbrukuma potenciāls. Izlase ir saspēlējusies Lukas Banki vadībā. Cienu šo komandu un mums vajadzēs maksimāli koncentrēties, lai uzvarētu Latviju," teica Fernandess.

Tāpat kā galvenais treneris, arī Jūtas "Jazz" centra spēlētājs Kellijs Oliniks uzsvēra, ka Latvijas izlase ir vairāku gadu garumā labi saspēlējusies komanda. "Šādas komandas ir bīstamas. Mūsu mērķis ir progresēt ar katru spēli, līdz ar to turnīra piektajā dienā jau būsim savā labākajā formā," uzsvēra Oliniks.

Pasaules kausa finālturnīrs no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

Vēsturiski! Latvija Džakartā pret Libānu debitēs Pasaules kausā

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien Džakartā sāks savu vēsturē pirmo Pasaules kausa finālturnīru.

Pirmā posma H apakšgrupā Latvijas izlase piektdien plkst.12.15 tiksies ar Libānu, svētdien plkst.16.30 - ar Franciju, bet otrdien plkst.16.30 - ar...

ĀCM ierobežošanai Rēzeknes novadā noteiktas karantīnas zonas
Āfrikas cūku mēra (ĀCM) ierobežošanai Rēzeknes novadā ap mājas cūku novietni noteiktas karantīnas zonas, liecina Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) publicētais rīkojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".
NA esot gatava strādāt koalīcijā ar ZZS

Ja kādi partneri pieprasa koalīcijas paplašināšanu, Nacionālā apvienība (NA) gatava strādāt tajā no Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča Ministru prezidenta amatam nominētās Evikas Siliņas (JV) minētajiem koalīcijas iespējamajiem modeļiem, kas paredz val...



Komentāri