lv
Q09Fzsc6ZPe1O4uR4fGyizaF2nY0vz2O7rqsFEtr
2230080

Edgars Vītols: Meklējot valsts budžeta parāda optimālo līmeni

Edgars Vītols: Meklējot valsts budžeta parāda optimālo līmeni
Pēdējos gados Latvija ir saskarusies ar vēl nebijušiem vai sen nepieredzētiem izaicinājumiem – Covid-19 pandēmija, Krievijas izraisītais karš Ukrainā, strauji pieaugušās energoresursu cenas un augstā inflācija. Šie satricinājumi ir būtiski palielinājuši arī valsts budžeta izdevumus – papildu atbalsts iedzīvotājiem un uzņēmumiem, humanitārā un militārā palīdzība Ukrainai, aizsardzības kapacitātes stiprināšana. Šādā situācijā nav iespējams finansēt visus papildu izdevumus ar budžeta ieņēmumiem – veidojas budžeta deficīts.
Komandieris: Interese par iestāšanos Zemessardzē ir sarukusi, bet joprojām augsta
Lai gan interese par iestāšanos Zemessardzē ir zemāka nekā pērn pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā, tā joprojām ir augsta – šogad saņemti vairāk nekā 700 pieteikumu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Zemessardzes...
Līdz 2027. gadam Latvijas tūrismam tiks piesaistīti 2000 darbinieku (+VIDEO)

Investīciju un attīstības aģentūra aicina uzņēmējus apvienoties ģeogrāfiski un tematiski.

Aizejošā Kariņa valdība izskatīja jaunu politiskās plānošanas dokumentu: pasākuma "Tūrisma produktu attīstības programma" īstenošanas noteikumi".

Šobrīd Latvijas t...

Rīgā vērienīgi svinēs Ukrainas Neatkarības dienu (+FOTO)

Ar mākslas performancēm, zibakciju, koncertu un Brīvības pieminekļa izgaismošanu ceturtdien Rīgā tiks svinēta Ukrainas Neatkarības diena, informēja Rīgas dome.

Rātsnamā esošajā ukraiņu kopienas centrā "Rīgas sirds" no 24.augusta līdz 29.augustam norisin...



Komentāri