lv
3QIvFnGAwnutTVnlMR9rKJjRECPcXaPCTfzCtYzb
2229618

Biedrība Tavi draugi nosūtījuši palīdzību Ukrainai apmēram 5 miljonu eiro apmērā

Biedrība Tavi draugi nosūtījuši palīdzību Ukrainai apmēram 5 miljonu eiro apmērā

Biedrība "Tavi draugi" nosūtījuši palīdzību Ukrainai apmēram 5 miljonu eiro apmērā, informēja biedrības mediju koordinatore Agnese Ruberte.

Līdz kara sākšanos Ukrainā biedrība "Tavi draugi" sniegusi palīdzību un atbalstu ģimenēm, kas nonākušas trūkumā vai saskārušās ar problēmām tepat - Latvijā, un turpina to darīt, uzsver biedrība.

Kopš kara pirmās dienas, biedrība sniegusi palīdzību Ukrainai - tās armijai, iedzīvotājiem un ukraiņiem Latvijā. Tostarp tiek nodrošināta arī palīdzība Ukrainas kara bēgļiem Latvijas - Krievijas robežpunktos, kur biedrības biedri sagaida Ukrainas bēgļus. Atbalsts sniegts tūkstošiem Ukrainas bēgļu Latvijā.

"Biedrībā "Tavi draugi" darbojas aptuveni 5000 brīvprātīgo, kā arī 20 cilvēku kodols.

Organizācija otro gadu šodien atzīmēs Ukrainas Neatkarības dienu.

Ar Rīgas domes atbalstu šodien tiks rīkoti divi Ukrainas Neatkarības dienas pasākumi - Saulespuķu gājiens no biedrības angāra Rīgā, Ventspils ielā 50 un noslēgsies Vērmanes dārzā, kur notiks labdarības koncerts Ukrainas armijas atbalstam. Tas tiks atklāts ar Ukrainas himnu.

Izdots vēsturisks romāns par fotogrāfu un gaišreģi Eiženu Finku

Šodien Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejā plkst.16 atvērs apgādā "Jumava" izdoto vēsturisko romānu par fotogrāfu un gaišreģi Eiženu Finku.

Tā informēja izdevniecībā.

Grāmatas līdzautors Juris Visockis atzīmē, ka ideja par grāmatu ...

Samtiņš: Nav skaidrības, cik drīzumā uzbūvēs jaunas elektrības ražošanas jaudas

Pašlaik nevienam īsti nav skaidrs, cik daudz Latvijā tuvākajā laikā taps jaunas elektrības ražošanas jaudas, jo, samazinoties elektrības cenām un augot kredītu procentlikmēm, visdrīzāk virkne pieteikto projektu netiks uzbūvēti, intervijā aģentūrai LETA...

REPORTĀŽA: Ukrainas Neatkarības diena Zaporižjas apgabalā sākusies ļoti nemierīgi
Ukraina ceturtdien, 24. augustā, atzīmē valsts Neatkarības dienu. Otro gadu pēc kārtas šie svētki notiek vispārēja iebrukuma apstākļos. Svētku diena Zaporižjas apgabalā sākusies ļoti nemierīgi – naktī vairākkārt pienāca brīdinājumi par iespējamu raķešu...


Komentāri