lv
99k0GEItOWSukJsrA66DumLPC8o8M3TKYhv1jtee
222670

Iedomājieties, Pasaules kauss notiktu Latvijā – Verpakovskis un Koscinkevičs par Kataras izvēli

Iedomājieties, Pasaules kauss notiktu Latvijā – Verpakovskis un Koscinkevičs par Kataras izvēli
Kataras izvēle 2022. gada Pasaules kausa futbolā izcīņai bija un ir absolūti neloģiska – tā raidījumā "Aizmugure" atzina komentētājs Ilvars Koscinkevičs. Viņš atzina, ka tikpat loģiski šādu turnīru būtu bijis piešķirt Latvijai. Tikmēr bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis atzina, ka skandāliem apvītais turnīra mājvietas izvēles process Pasaules kausu "nekrāšņo", bet koncentrēties var ne tikai uz to, bet arī uz spēlēm un rezultātiem.
Gaidot Pasaules kausu futbolā – Verpakovskis un Koscinkevičs 'Aizmugurē'
Jau šajā nedēļas nogalē Katarā sāksies viens no svarīgākajiem pasaules sporta notikumiem - Pasaules kausa izcīņa futbolā. Kādas kaislības gaidāmas laukumā un ārpus tā? Kurām izlasēm vēlam veiksimi un kuras zvaigznes uzmirdzēs visspožāk? Par to Uldis St...
Pašreizējam Starptautiskās futbola federācijas prezidentam konkurenti vēlēšanās nepiesakās
Starptautiskās futbola federācijas (FIFA) prezidentu Džanni Infantīno amatā vēl uz četriem gadiem varēs ievēlēt bez konkurences, jo viņa sāncenši nepieteicās, ceturtdien informēja FIFA.
Levits: Saeimas lēmums mācīties vienīgi valsts valodā dziļi atbalsosies nākotnē

Saeimas lēmums par pāreju uz mācībām vienīgi latviešu valodā dziļi atbalsosies nākotnē, videosveicienā Latvijas 104.proklamēšanas gadadienā ārzemēs dzīvojošajiem Latvijas iedzīvotājiem uzsver Valsts prezidents Egils Levits.

Kā informēja Valsts prezident...



Komentāri