lv
qqMeBiSsynrbCDXHckNYDa4zEW5xnu0Kpg6wNLj5
2220382

Šodien notiks seminārs par uzņēmējdarbības iespējām «Fintech» nozarē

Šodien notiks seminārs par uzņēmējdarbības iespējām «Fintech» nozarē

Šodien plkst.15 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) namā notiks seminārs "Jaunuzņēmumi un inovācijas - vai katrs var būt "FinTech"?", aģentūru LETA informēja LTRK pārstāvji.

Semināra mērķis ir sniegt iespēju interesentiem vairāk uzzināt par strauji augošo "Fintech" nozari, iegūt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem, kā arī saņemt rekomendācijas uzņēmējdarbības attīstībai.

Cita starpā pasākumā tiks runāts par tādām tēmām kā Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēma, krāpšanu uzņēmējdarbībā, Latvijas Bankas atbalsta instrumentiem, digitālajām inovācijām un citām tēmām.

Tāpat paredzēta jautājumu un atbilžu sesija.

LTRK ir apvienojušies gandrīz 6000 biedru - visu Latvijas reģionu un nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi, asociācijas, pilsētu uzņēmēju klubi, un citas uzņēmēju apvienības.

Zināms, kuri basketbolisti Latvijas izlasei nepalīdzēs pēdējā pārbaudes spēlē

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien Taivānā pēdējā pārbaudes mačā pirms Pasaules kausa finālturnīra tiksies ar Lietuvu, bet spēlē nepiedalīsies Klāvs Čavars un Rodions Kurucs, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Jau ziņots, ka mačs sāksies...

Latvijas iedzīvotāju kaitīgie ieradumi veicina urīnceļu saslimšanas (+VIDEO)

Neārstēts vai pārāk ilgi pašārstēts tas var pavērt slimību izraisošajām baktērijām ceļu uz nierēm, pauž eksperti.

Lai arī zinātniski nav apstiprināta sezonāla ietekme, brīžos, kad laika apstākļi ir strauji mainīgi - pavasarī pēkšņi kļūst silts vai ruden...

No Jelgavas ierīkos jaunus gājēju un velosipēdistu celiņus

Jelgavas novadā gar reģionālo autoceļu Jelgava-Iecava no Jelgavas līdz Ānes un Teteles ciemiem tiek izbūvēta jauna gājēju un velosipēdistu infrastruktūra, informēja "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Būvdarbus plānots pabeigt novembrī.

LVC informē, ka bū...



Komentāri