lv
P2Q1SxTzieQXxsKUHWiZiVNUtOvrxwXQLYeVdtOX
2213064

Kavējumu dēļ risks zaudēt ES naudu jauno vilcienu un dzelzceļa projektos

Kavējumu dēļ risks zaudēt ES naudu jauno vilcienu un dzelzceļa projektos
Šonedēļ par progresu ar jauno pasažieru vilcienu projektu Rīgā ziņot ieradās "Škoda Group" pārstāvji. Lai gan piegādes grafiks jau tiek kavēts par vairāk nekā pusgadu, 23 vilcienus "Škoda" sola piegādāt līdz gada beigām. Tas ir vilcienu skaits, ko paredzēts līdzfinansēt ar Eiropas Savienības (ES) naudu. Par vilcieniem, ko "Škoda" līdz gada beigām nepagūs piegādāt, Latvija līdzfinansējumu zaudēs. Augsts risks zaudēt daļu līdzfinansējuma ir arī "Latvijas dzelzceļa" peronu modernizācijas projektam. Kā ziņo LTV raidījums "De facto", tiek pieļauts, ka 15 miljonus projektam paredzētās naudas šogad attiecināt nevarēs, turklāt ir arī būtisks sadārdzinājums.
LBS pēc asās reakcijas par LTV žurnālista nepielaišanu sola uzlabot komunikāciju

Latvijas Basketbola savienība (LBS) pēc asās reakcijas par Latvijas Televīzijas (LTV) sporta žurnālista Matīsa Timofejeva nepielaišanu Latvijas basketbola izlasei sola uzlabot komunikāciju, teikts LBS paziņojumā.

LTV Sporta ziņu redakcija sestdien, 19.a...

Latvijas duets Fokerots/Bulgačs izcīna bronzas medaļas EČ U-20 (+VIDEO)

Latvijas duets Kristiāns Fokerots/Olivers Bulgačs svētdien Rīgā Eiropas U-20 čempionātā pludmales volejbolā svinēja uzvaru cīņā par trešo vietu un izcīnīja bronzas medaļas.

Latvieši, kuri turnīrā bija izsēti ar pirmo numuru, cīņā ar Polijas pludmales vo...

Samazinājies Latvijas koka mēbeļu eksports

Latvijas koka mēbeļu eksports šogad pirmajā pusgadā salīdzinājumā ar 2022.gada attiecīgo periodu samazinājies par 24,3%, tostarp visvairāk koka mēbeļu joprojām realizēts Dānijā, liecina Zemkopības ministrijas apkopotie dati.

Koka mēbeles sešos mēnešos š...



Komentāri