lv
FuEOduSLKZ0YvGYaoCGSxDuF2GdWUhFzXRnQbG9Q
2212903

LBS pēc asās reakcijas par LTV žurnālista nepielaišanu sola uzlabot komunikāciju

LBS pēc asās reakcijas par LTV žurnālista nepielaišanu sola uzlabot komunikāciju

Latvijas Basketbola savienība (LBS) pēc asās reakcijas par Latvijas Televīzijas (LTV) sporta žurnālista Matīsa Timofejeva nepielaišanu Latvijas basketbola izlasei sola uzlabot komunikāciju, teikts LBS paziņojumā.

LTV Sporta ziņu redakcija sestdien, 19.augustā, ziņoja, ka Timofejevam no LBS puses piemērotas soda sankcijas par netīkama jautājuma uzdošanu izlases galvenajam trenerim Lukam Banki. Nometnē Liepājā uzdotais jautājums, kāpēc nedrīkst intervēt spēlētājus, novedis pie tā, ka vēlāk izlases treniņā Rīgā Timofejevs tika atstāts aiz durvīm.

LTV arī vēsta, ka pirms izlases izlidošanas televīzija no LBS Komunikācijas daļas saņēma uzaicinājumu atspoguļot Latvijas izlases pavadīšanu lidostā, piekodinot, ka to nevar darīt Timofejevs.

Atbildot uz sociālajos tīklos pausto sašutumu, LBS svētdien tviterī paziņoja, ka pieņem kritiku par līdzšinējo sadarbību ar mediju pārstāvjiem. Tāpat LBS atvainojas par lēmumiem, kas veidojušies komunikācijā ar sporta žurnālistiem.

LBS arī sola turpmāk veidot konkrētāku un saprotamāku informācijas nodošanu, teikts organizācijas paziņojumā.

LBS šovasar saņēma arī daudz kritikas par nepietiekamu informāciju par vīriešu basketbola izlases savainotajiem spēlētājiem, tostarp ilgstoši neviešot skaidrību par Kristapa Porziņģa spēlēšanu vai nespēlēšanu Pasaules kausa finālturnīrā.

Latvijas duets Fokerots/Bulgačs izcīna bronzas medaļas EČ U-20 (+VIDEO)

Latvijas duets Kristiāns Fokerots/Olivers Bulgačs svētdien Rīgā Eiropas U-20 čempionātā pludmales volejbolā svinēja uzvaru cīņā par trešo vietu un izcīnīja bronzas medaļas.

Latvieši, kuri turnīrā bija izsēti ar pirmo numuru, cīņā ar Polijas pludmales vo...

Samazinājies Latvijas koka mēbeļu eksports

Latvijas koka mēbeļu eksports šogad pirmajā pusgadā salīdzinājumā ar 2022.gada attiecīgo periodu samazinājies par 24,3%, tostarp visvairāk koka mēbeļu joprojām realizēts Dānijā, liecina Zemkopības ministrijas apkopotie dati.

Koka mēbeles sešos mēnešos š...

Rudenī plāno atjaunot LNMM ieeju

Rudenī plānots atjaunot Latvijas Nacionālās mākslas muzeja ieejas mezglu, lai novērstu konstatētos apdares bojājumus, aģentūra LETA noskaidroja Rīgas domē.

Pašvaldības pārstāve Solvita Brence-Kauste atzīmēja, ka bojājumi konstatēti tikai apdares slānī. ...



Komentāri