lv
tSNnaNE0C96FVOjB5hvUH1R7WngEe3GVS3p62X3C
2211789

Uz trīs dienām slēgs dzelzceļa pārbrauktuvi uz Ventspils šosejas

Uz trīs dienām slēgs dzelzceļa pārbrauktuvi uz Ventspils šosejas

Augusta beigās uz trīs dienām tiks slēgta dzelzceļa pārbrauktuve uz Ventspils šosejas (A10) pie pilsētas robežas, tāpēc būs jāizmanto apvedceļš pa Kolkas šoseju un citām pilsētas ielām.

Ventspils Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Helēna Blumbergainformēja, ka VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) no 29.augusta līdz 31.augustam veiks Kurzemes ielas jeb Ventspils šosejas dzelzceļa pārbrauktuves remontdarbus, slēdzot pārbrauktuvi transportlīdzekļu kustībai.

Remontdarbu laikā iebraukšana Ventspilī tiks organizēta pa Kolkas šoseju-Talsu ielu-Kaiju ielu-Celtnieku ielu-Siguldas ielu un otrādi, lai izbrauktu no pilsētas Rīgas virzienā.

Ventspils pašvaldība un LDz aicina autovadītājus laikus ceļā paredzēt apbraucamā posma ilgumu.

Zambijā pārtverta lidmašīna no Kairas ar miljoniem dolāru; starp aizturētajiem ir Latvijas pilsonis
Zambijas varasiestādes pārtvērušas lidmašīnu, kurā tika pārvadāti 5,7 miljoni ASV dolāru skaidrā naudā, zelts, ieroči un munīcija un aizturējušas vairākus cilvēkus, tai skaitā Latvijas pilsoni.
LU vēsturiskajā ēkā Raiņa bulvārī restaurēs logus, durvis un vitrāžas

Latvijas Universitāte (LU) izsludinājusi iepirkumu logu, durvju un vitrāžu nomaiņas vai restaurācijas būvprojekta izstrādei, autoruzraudzībai un būvdarbu veikšanai universitātes vēsturiskajai ēkai Raiņa bulvārī 19, Rīgā, liecina informācija Iepirkumu u...

Vēstnieks: Latvija ir ieinteresēta, lai Moldovas integrācija ES būtu veiksmīga

Latvija ir ieinteresēta, lai Moldovas integrācija Eiropas Savienībā (ES) un ar to saistītais Moldovas reformu process būtu veiksmīgs, un Latvija ir gatava tam sniegt visu iespējamo atbalstu, uzsvēra jaunais Latvijas vēstnieks Moldovā Edgars Bondars.

Vēs...



Komentāri