lv
HYZcbRYfGBOUGM980jXvmlv3bWAtjBScau7SaKFz
2201637

Rinkēvičs brauks uz slimnīcu un tiksies ar Saeimas deputātiem

Rinkēvičs brauks uz slimnīcu un tiksies ar Saeimas deputātiem

Prezidents uzsāks konsultācijas par nākamo valdību.

Pēc tam, kad Krišjānis Kariņš vakar iesniedzis prezidentam demisijas rakstu, Edgars Rinkēvičs nolēmis jau pirmdien uzsākt konsultācijas ar visām Saeimā pārstāvētajām politiskajām partijām.

Pimdien plkst.9.30 Valsts prezidents Rīgas pilī tiksies ar Saeimā pārstāvētās politisko partiju apvienības "Jaunā vienotība" pārstāvjiem, savukārt plkst.10.30 ar Saeimā pārstāvētās politiskās partijas "Zaļo un Zemnieku savienība" pārstāvjiem.

Vēl plkst.15 Valsts prezidents tiksies ar Saeimā pārstāvētās politisko partiju apvienības "Apvienotais saraksts" pārstāvjiem.

Otrdien plkst.10 Rinkēvičam paredzēta tikšanās ar Saeimā pārstāvētās Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" pārstāvjiem, plkst.11 - ar politiskās partijas "Progresīvie" pārstāvjiem, bet plkst.13 - politiskās partijas "Stabilitātei!" pārstāvjiem.

Savukārt plkst.14 Valsts prezidents tiksies ar politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" pārstāvjiem.

Trešdien prezidentam paredzēta iknedēļas tikšanās ar Ministra Prezidenta p.i. K. Kariņu.

Vēl prezidenta dienas kārtībā ieplānota valstiskuma balvas pasniegšanas ceremonija.

Ar Valstiskuma balvu tiek izteikta atzinība personai, kura devusi un dod izcilu ieguldījumu Latvijas valstiskuma stiprināšanā. Valstiskuma balvas pasniegšana norisināsies svinīgā ceremonijā Rīgas pilī, un balvu pasniegs Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Pasniegšanas ceremonijā piedalīsies Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš un biedrības "4.maija deklarācijas klubs" prezidente Velta Čebotarenoka.

Darba nedēļas nobeigumā prezidents apmeklēs Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcu un tiksies ar slimnīcas valdi un personālu.

#1 Kultūristi un apkaimisti. Kam nepieciešamas apkaimju biedrības?
Šajā epizodē ar raidījuma vadītājiem, Antoniju Skopu un Žulijenu Nuhumu Kulibali, tiekas Sandra Feldmane, Rīgas Apkaimju alianses un Čiekurkalna attīstības biedrības valdes locekle. Sarunāsimies par to, kādi impulsi ļauj apkaimes iedzīvotājiem sanākt k...
S04E244: Oļegs Krasnopjorovs
Laika gaitā, augot ienākumu līmenim, vidējā darba slodze ir samazinājusies un cilvēkiem sāk pieaugt pieprasījums pēc brīvā laika. Kas īsti ir produktivitāte un kā tā ietekmē dažādas jomas? Kā veicināt ekonomisko izaugsmi, ja iedzīvotāju skaits turpina ...
S04E246: Ieva Rosne
Latvijā ir vairāk nekā 30 000 cilvēku ar īpašām vajadzībām, no kuriem nodarbināti ir salīdzinoši maza daļa. Lai savestu kopā darba devējus un potenciālos darbiniekus, tika izveidota platforma FAVEO. Kā radās ideja par šādu nepieciešamību un vai tā domā...


Komentāri