lv
oObWJH5NRysx1Pyy9dDpG2wcYmK5Di0axsSFxmqi
2201418

S04E244: Oļegs Krasnopjorovs

S04E244: Oļegs Krasnopjorovs
Laika gaitā, augot ienākumu līmenim, vidējā darba slodze ir samazinājusies un cilvēkiem sāk pieaugt pieprasījums pēc brīvā laika. Kas īsti ir produktivitāte un kā tā ietekmē dažādas jomas? Kā veicināt ekonomisko izaugsmi, ja iedzīvotāju skaits turpina samazināties? Lai sasniegtu attīstīto valstu līmeni, vai mums jāpāriet uz sešu dienu darba nedēļu? Uz šiem un citiem jautājumiem sarunā ar "Accenture" vadītāju Maksimu Jegorovu atbild Latvijas Bankas Monetārās politikas pārvaldes Makroekonomikas analīzes daļas galvenais ekonomists, Latvijas Universitātes docents Oļegs Krasnopjorovs.07.08.2023. epizode.
S04E246: Ieva Rosne
Latvijā ir vairāk nekā 30 000 cilvēku ar īpašām vajadzībām, no kuriem nodarbināti ir salīdzinoši maza daļa. Lai savestu kopā darba devējus un potenciālos darbiniekus, tika izveidota platforma FAVEO. Kā radās ideja par šādu nepieciešamību un vai tā domā...
Foto: Būvdarbi uz Vidzemes šosejas no Melturiem līdz Rīdzenei
Turpinās plaši būvdarbi uz Vidzemes šosejas (A2) no Melturiem, pagrieziena uz Cēsīm (P20) līdz Rīdzenei (77,24.–88,10. km). Posma pārbūvi sāka šā gada jūnijā, to plānots pabeigt 2024. gada rudenī, informē "Latvijas Valsts ceļi".
Pludmales volejbolistes Graudiņa/Samoilova elites turnīrā Vācijā tiek izslēgšanas spēlēs
Latvijas spēcīgākais pludmales volejbola pāris Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova piektdien Hamburgā ar zaudējumu noslēdza profesionālās tūres elites līmeņa turnīra grupu kārtu, kas tomēr neliedza iekļūt izslēgšanas spēlēs.


Komentāri