lv
ShX5crHf4qYbEEYuMgFZAw2Dj79zkFvaQm043Ejd
2200392

Ar laivu parādi Rīgā atklāj starptautiskas sporta makšķerēšanas sacensības

Ar laivu parādi Rīgā atklāj starptautiskas sporta makšķerēšanas sacensības

No šodienas līdz 20.augustam Rīgā notiks sporta makšķerēšanas sacensības spiningošanā no laivas "Garmin Predator Cup 2023", pulcējot vairāk nekā 170 sportistu no Latvijas, Lietuvas un Ukrainas, aģentūru LETA informēja Latvijas Makšķerēšanas sporta federācija (LMSF).

Sacīkstes šodien tiks atklātas ar laivu parādi Rīgas pilsētas kanālā, un paredzēts, ka tajā piedalīsies vairāk nekā 80 pilnībā aprīkotas un jaudīgas sporta laivas. Parādes starts būs plkst.18.30 Pilsētas jahtklubā, no kurienes laivas dosies uz Andrejostu, Rīgas pilsētas kanālu, Latvijas Nacionālo operu un atpakaļ.

Dalībnieki sacentīsies, makšķerējot trīs garākās līdakas, zandartus un asarus Daugavā, Ķīšezerā, Lielajā un Mazajā Baltezerā, Juglas ezerā, Lielupē un citos Pierīgas ūdeņos. Gan dalībnieku skaita ziņā, gan pēc balvu fonda, kas būs 40 000 eiro, ir visu laiku lielākais sporta makšķerēšanas notikums Baltijā.

Šī gada oktobrī Rīgā notiks arī pasaules čempionāts spiningošanā no laivām.

«Sadales tīkls» par pieslēguma slodzes maiņu: Konceptuāli risinājums ir atrasts

Elektroenerģijas sadales tīkla operators AS "Sadales tīkls" plāno gadu visiem klientiem, kuri samazinājuši pieslēguma slodzi, nodrošināt iespēju vienu reizi bez maksas to atjaunot, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorām...

Siliņa: Sarunas par jauno valdību varētu tikt sāktas no «baltas lapas»

Gadījumā, ja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs aicinās "Jaunās vienotības" (JV) kandidāti Eviku Siliņu veidot jauno valdību, sarunas par koalīciju varētu tikt sāktas no "baltas lapas".

Intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" Siliņa skaidroja, ka sākotn...

Krievijas pretgaisa aizsardzība notriekusi dronu virs Maskavas

Krievijas pretgaisa aizsardzības spēki naktī uz piektdienu notriekuši dronu virs Maskavas, paziņoja Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins.

Pirms tam Krievijas patruļas kuģis notrieca dronu, kas mēģināja uzbrukt Krievijas karakuģiem Melnajā jūrā, paziņoja Krie...



Komentāri