lv
UM6EgDMtxTWm6BwlkghmMLXRXjFZ0apdQTWWmn6o
2195993

«WTF?»: politoloģe Ilze Ostrovska asi par Eviku Siliņu (+VIDEO)

«WTF?»: politoloģe Ilze Ostrovska asi par Eviku Siliņu (+VIDEO)

«Štrunts ar to peņuāru», - tā saka ironiski latvieši.

Pilnīgi iespējams, ka par jauno Latvijas Ministru prezidenti kļūs līdzšinējā labklājības ministre Evika Siliņa, kura pārstāv "Jauno Vienotību".

Evika Siliņa 3 gadus strādāja par Krišjāņa Kariņa parlamentāro sekretāri, tāpēc viņa ir ļoti pazīstama ar valdības vadītāju.

Politoloģe, doktore Ilze Ostrovska sava Twitter kontā asi novērtēja ministres izskatu, kurā mediju priekšā stājās Evika Siliņa: "Patiesībā ir nekorekti komentēt politiķu sieviešu izskatu, taču šoreiz gan gribas jautāt - Wtf? Vai tiešām ir tā, kā redzu? Rīta kleita? Bet politiķa vizuālais izskats ir kodēts vēstījums sabiedrībai. Diemžēl!"

Ostrovskas kundzes viedokli komentēja citi sociālā tīkla Twitter lietotāji.

"Spriežot pēc podziņām apakšā un piegriezuma tā ir kimono tipa kleita", - pauž Līva.

"Štrunts ar to peņuāru (visas sabiedrības lauvas tā staigā), mani vairāk uztrauc viņa kā premjera kandidāts. JV ir tik tālu viss vienalga jau? Vai arī tas nozīmē, ka šī kombinācija jau saknē paredzēta īstermiņa? A'la Evika gan jau ļoooti grib smuku amatu, lai jau iet!", - tā Kristīne.

"Kāpēc nekorekti? Ja cilvēks ieņem noteiktus amatus,tad etiķete jau nav atcelta, īpaši,ja runa ir par apģērbu nevis augumu vai izskatu (seju). Apģērbs ir vairāk nekā nesaprotams un neatbilstošs", - stasta LatvieteKošiPeleka.

Ķirsis: Nav iemeslu neuzticēties kolēģiem jaunajā domes koalīcijā

Nav iemeslu neuzticēties kolēģiem jaunajā domes koalīcijā, intervijā Latvijas Radio šorīt pauda Rīgas mēra vietas izpildītājs Vilnis Ķirsis (JV).

Šodien plkst.10 izsludināta Rīgas domes sēde, kurā plānots ievēlēt jauno Rīgas mēru.

Viņš uzsvēra, ka ar ja...

Rīgas domē JV pārziņā būs trīs komitejas, cik pārējiem partneriem?

Līdz ar jaunas Rīgas domes koalīcijas izveidi partijas "Jaunā vienotība" pārziņā būs trīs komitejas, savukārt pārējie partneri katrs tiks pie vienas komisijas, liecina ceturtdien partneru parakstītais sadarbības memorands.

Rīgas domes vadības struktūra ...

Jaunā Rīgas domes koalīcija apņēmusies iesaldēt deputātu algas

Jaunā Rīgas domes koalīcija apņēmusies iesaldēt deputātu algas, liecina partiju ceturtdien parakstītais sadarbības memorands.

Lai nodrošinātu efektīvu, stabilu, tiesisku un profesionālu Rīgas domes pārvaldību sabiedrības interesēs līdz esošā Rīgas domes...



Komentāri