lv
h4dihtLBnuLvVSsvHKgXjcJxy0fXPRVdaJxukXNJ
2193221

Celtics cer uz Porziņģa dalību pirmssezonas treniņnometnē

Celtics cer uz Porziņģa dalību pirmssezonas treniņnometnē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas "Celtics" cer uz latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa dalību pirmssezonas treniņnometnē, trešdien paziņoja klubs.

Porziņģis otrdien paziņoja, ka pēdas audu iekaisuma dēļ nevarēs palīdzēt Latvijas valstsvienībai gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā, kas sāksies nākamajā nedēļā.

Turpmāko četru līdz sešu nedēļu laikā basketbolistam būs rehabilitācija, un "Celtics" sagaida, ka Porziņģis varēs piedalīties komandas treniņnometnē no paša sākuma.

Jūnijā Porziņģis trīs komandu maiņas darījumā nonāca "Celtics" rindās un spēlēs vienībā, kas ir viena no titula pretendentēm. Pēc tam basketbolists ar Bostonas vienību vienojās par līgumu uz vēl divām sezonām līdz 2026.gadam par aptuveni 60 miljoniem ASV dolāru.

Aizvadītajā sezonā Porziņģis 65 spēlēs vidēji mačā guva 23,2 punktus, kas ir viņa sezonas rekords, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas un bloķēja 1,5 metienus. Pirms Vašingtonas "Wizards" latvietis pārstāvēja arī Dalasas "Mavericks" un Ņujorkas "Knicks" komandas.

94:57 - Latvija uzveic Somiju bez nopietnas pretestības

Latvijas vīriešu basketbola izlase trešdien pēdējā pārbaudes spēlē savā laukumā ar rezultātu 94:57 (16:20, 23:12, 25:8, 30:17) uzvarēja Somijas valstsvienību.

Jau ceturtdienas vakarā Latvijas basketbolisti no Rīgas sāks ceļu uz Taivānu, kur aizvadīs vē...

Uz Latviju atbraukušie Ukrainas pilsoņi labprāt apgūst latviešu valodu (+VIDEO)

Lai apmierinātu pieaugošo pieprasījumu, tiek atvērti jauni kursi cilvēkiem, kuri bēg no kara.

Sabiedrības integrācijas fonds (Fonds) atklātā pieteikumu konkursā pakalpojumu sniedzējiem "Latviešu valodas mācības Ukrainas civiliedzīvotājiem" noskaidrojis ...

Latvenergo segs zivju resursiem nodarītos zaudējumus

AS "Latvenergo" segs zivju resursiem nodarītos zaudējumus, pazeminot ūdens līmeni Pļaviņu HES, informēja Valsts vides dienesta (VVD) sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Hidroelektrostaciju remontdarbi ir ikgadējs un neatliekams process, kas ne...



Komentāri