lv
nvaCFgVFdUkfyaCqgJrkmVdBwz6Of4gNKCF8Re1I
2192145

Satiksmes negadījumā Slovākijā gājusi bojā Latvijas pilsone

Satiksmes negadījumā Slovākijā gājusi bojā Latvijas pilsone

Satiksmes negadījumā Slovākijā gājusi bojā Latvijas pilsone, trešdien aģentūrai BNS pavēstīja Lietuvas Ārlietu ministrija.

Iepriekš Slovākijas amatpersonas informējušas Lietuvas vēstniecību, ka bojāgājusī ir Lietuvas pilsone, taču tagad vēstniecība saņēmusi precizētas ziņas, ka tā ir Latvijas pilsone.

Informācija tiks nodota Latvijas amatpersonām, norādīja Lietuvas Ārlietu ministrija.

Slovākijas amatpersonas otrdien paziņoja, ka uz autoceļa D1 Beharovce-Branisko notikusi sadursme starp mikroautobusu "Ford", kurā atradās seši cilvēki, un automobili "Dacia", kurā atradās divi cilvēki.

No gūtajām traumām mirusi 35 gadus veca "Ford" pasažiere.

Notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu negadījuma cēloni.

LTRK: Jaunie Sadales tīkla tarifi ir taisnīgāki visām klientu kategorijām

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) uzskata, ka jaunie elektroenerģijas sadales sistēmas operatora AS "Sadales tīkls" tarifi beidzot ir taisnīgāki un vienlīdzīgāki visām klientu kategorijām, pavēstīja LTRK pārstāvji.

Līdz ar šādas tarifa...

CSP uzdots publiskot uzņēmēju sarakstu, kuri eksportē uz okupantu valstīm

Ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA) uzdevusi Centrālā statistikas pārvaldei (CSP) publiskot uzņēmēju sarakstu, kas eksportē uz Krieviju un Baltkrieviju, liecina ministres paziņojums sociālajos tīklos.

Indriksone uzdevusi uzņēmēju sarakstu publicēt ...

Kādas ir kredītņēmēju tiesības?
Laikā, kad strauji aug banku procentlikmes un tām piesaistītie kredītmaksājumi, arvien vairāk cilvēku uzdod jautājumus - kādas ir manas tiesības sarunās ar banku? Uz ko es varu uzstāt, ko es varu izcīnīt? Par to Kārlis Arājs raidījumā "Tiesības zi...


Komentāri